ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν πολλά"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων, τόνισε πως ο ΠΑΣ υποχρέωσε την ομάδα του να δουλέψει πολύ στο ματς και χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρολεύκων στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, για την 17η αγωνιστική της Super League:

"Καμία αμφιβολία δεν έχουμε ότι ήταν δίκαιη η νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν αρκετά ισορροπημένα. Καταφέραμε να βάλουμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, ουσιαστικά στην πρώτη μας προσπάθεια. Επίσης, τα Γιάννενα κατάφεραν να βάλουν πολύ γρήγορα το γκολ τους και να μας ισοφαρίσουν.

Ήταν ένα παιχνίδι που τα Γιάννενα μας υποχρέωσαν να δουλέψουμε πολύ. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο να προσαρμοστούν στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος ήταν πολύ κακός και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να κάνουν πολλά πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στη συνέχεια τα Γιάννενα υποχώρησαν και δεν τους επιτρέψαμε καθόλου να μας απειλήσουν σε αυτό το διάστημα.

Πιστεύω πως σ’ έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο, που οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα αλλά και απέναντι σε μία ομάδα η οποία μας υποχρέωσε να δουλέψουμε πολύ όπως είπα, ήμασταν ανώτεροι, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και η νίκη είναι απολύτως δίκαιη".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Έτσι θα κερδίζει...
Χριστοδουλόπουλος: "Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται και από άλλους παράγοντες"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ