ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς σε Bild: "Το 7-2 γίνεται μια φορά στις εκατό"

EUROPA LEAGUE
 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρτίνς, Ολυμπιακός (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στην γερμανική Bild ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν (22/10) και εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την νίκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ (22/10,22.00) την Μπάγερν Μονάχου στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στην ομάδα του Νίκο Κόβατς, με τον Πέδρο Μαρτίνς να παρουσιάζεται αισιόδοξος για την νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στην Bild και μίλησε για τα χαρακτηριστικά και τις αδυναμίες της Μπάγερν, για το πόσο σημαντικό παράγοντα παίζουν οι φίλαθλοι της ομάδας, για την προσέγγιση του παιχνιδιού, αλλά και για το μέλλον του.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς.

Φοβηθήκατε μετά την νίκη της Μπάγερν επί της Τότεναμ με 7-2;

"Καθόλου. Είναι κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο. Από τα 100 παιχνίδια, μια φορά μόνο μπορεί να τελειώσει 7-2. Τα άλλα 99 θα ήταν πολύ πιο ανοιχτά. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει και η Τότεναμ".

Για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Τότεναμ:

"Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως μετά τα πρώτα 15 λεπτά πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αντιδράσαμε καλά μετά τα γκολ που δεχτήκαμε νωρίς και είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες. Το πλεονέκτημά μας ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ο κόσμος μας δίνει ώθηση. Οι παίκτες μου νιώθουν πιο ασφαλείς με τον κόσμο στο πλευρό τους".

Αρκεί ο κόσμος απέναντι στην Μπάγερν;

"Στα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδες η ατμόσφαιρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, είναι ότι καλύτερο. Θα παλέψουμε για την νίκη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Πως αγωνίζεται ο Ολυμπιακός;

"Ο Ολυμπιακός παίζει επιθετικά και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Έχουμε περισσότερες πιθανότητες όταν παίζουμε για τη νίκη. Όταν κυνηγάς την ισοπαλία, πάντα χάνεις".

Ποια πιστεύετε πως είναι τα δυνατά σημεία της Μπάγερν;

"Είναι πολύ καλοί με την μπάλα στα πόδια. Έχουν αυτή την προσέγγιση στους αγώνες από την εποχή του Γκουαρντιόλα. Κι ο Λεβαντόφσκι είναι πολύ σημαντικός για την Μπάγερν. Καταλαβαίνει την κάθε ευκαιρία για γκολ".

Πόσο ευάλωτη είναι η Μπάγερν;

"Διέκρινα κάποια σημεία στους αγώνες με Τότεναμ και Χόφενχαϊμ που μπορούμε να χτυπήσουμε. Η Χόφενχαϊμ ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και εμείς. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι".

Ποιους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πρέπει να προσέξει η Μπάγερν;

"Μα φυσικά τον αμυντικό μας, Ρούμπεν Σεμέδο. Έχει την ικανότητα να παίξει σε δύο με τρία επίπεδα ψηλότερα. Πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική Πορτογαλίας για πρώτη φορά".

Τέλος ρωτήθηκε εάν θα δούμε τον Πέδρο Μαρτίνς σύντομα σε κάποιο μεγαλύτερο πρωτάθλημα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να απαντά.

"Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Αυτό που θέλω είναι να πάρω πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Πέρυσι είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία και τώρα η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη. Μετά θα δούμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ