ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Προτιμώ το πρωτάθλημα από την πρόκριση από τους ομίλους"

ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς συζήτησε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε ότι προτιμάει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την πρόκριση από τους ομίλους του Champions League.

Για μία ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε μεταξύ άλλων από το "Γ. Καραϊσκάκης" για τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα του και για το πώς αποφάσισε να επιλέξει τους 19 παίκτες της ευρωπαϊκής λίστας για τη φάση των ομίλων.

Ανάμεσα στα άλλα που αναφέρθηκε, κατέστησε σαφές για μια ακόμα φορά ότι για εκείνον το πιο σημαντικό είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ύστερα από απουσία δύο ετών του Ολυμπιακού από την κορυφή της Super League.

Είναι χαρακτηριστική η ατάκα του: "Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την πρόκρισή μας στους ομίλους. Αν με ρωτούσατε να επιλέξω ανάμεσα στο πρωτάθλημα και στην πρόκριση στην επόμενη φάση, θα διάλεγα το πρώτο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Δεν υπάρχει χώρος για βία στο ποδόσφαιρο"
Ολυμπιακός: Ζήτησε 1.800 εισιτήρια η Τότεναμ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ