ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: "Πολλές πιθανότητες για την πρόκριση"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς για τις διπλές αναμετρήσεις με την Ντινάμο Κιέβου στο πλαίσιο των «32» τουEuropaLeague.

Την Ντινάμο Κιέβου έβγαλε η κληρωτίδα ως αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» τουEuropaLeague, μια ομάδα που σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλές πιθανότητες να την αποκλείσουν.

Συγκεκριμένα στην αρχική του τοποθέτηση στο «OlympiacosTV» τόνισε: «Πιστεύω ότι υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για να προκριθούμε και στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ παρόλο που θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, η οποία έχει πολύ καλούς παίκτες και βρίσκεται σε μία καλή στιγμή και έχει πολλούς καλούς Ουκρανούς ποδοσφαιριστές. Έχει μεγάλη ιστορία στο Europa League, είναι μία ομάδα που ξέρει τη διοργάνωση. Ωστόσο, τα δύο ματς αυτά θα είναι ισορροπημένα.

Η ομάδα που θα μπορέσει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τις λεπτομέρειες μέσα στους αγώνες και θα είναι πιο αποτελεσματική, θα είναι αυτή που θα προκριθεί. Θα πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι με τον τρόπο που θα χειριστούμε τα δύο παιχνίδια. Όμως πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες και είναι ένας προκριματικός πολύ ισορροπημένος».

Για το γεγονός ότι το πρώτο ματς θα είναι στο Καραϊσκάκη είπε: «Πιστεύω πως γενικότερα είναι πολύ καλύτερο να παίζεις το πρώτο ματς εκτός έδρας και το δεύτερο στην έδρα σου, με δεδομένο το γεγονός ότι το γήπεδό μας είναι η δύναμή μας και ο κόσμος θα είναι πάντα εκεί για να μας υποστηρίζει. Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο.

Όμως όπως και να ‘χει, το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας, ξέρουμε ότι οι φίλαθλοί μας θα μας βοηθήσουν, είμαστε πιο δυνατοί μαζί τους. Έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε αυτή την πρόκριση, γνωρίζοντας όμως ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και πώς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ