ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Παρότι δεν έπαιζαν, συμπεριφέρθηκαν ως επαγγελματίες"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το 2-4 επί του Άρη, εγκωμιάζοντας τον επαγγελματισμό εκείνων που δεν αγωνίζονταν για πολύ καιρό με τον Ολυμπιακό.

Μετά το 2-4 επί του Άρη, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανέφερε: "Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά λάθη και πολλές ευκαιρίες. Από κάποιους παίκτες μας έλειψε ο ρυθμός. Εμείς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί από τον Άρη. Είναι μία από τις χαρές του προπονητή να βλέπει παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχές να αποδίδουν τόσο καλά. Η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζονταν, συμπεριφέρθηκαν ως επαγγελματίες. Έχω πει πολλές φορές ότι ο τίτλος είναι ομαδική υπόθεση".

Για τον Τοροσίδη:

"Ο Τοροσίδης δεν είχε παίξει πολύ καιρό. Μαζί με τον Αβράαμ είναι οι πιο εμπειροί ποδοσφαιριστές που έχουμε και είναι πολύτιμοι για εμάς. Όλον αυτόν τον καιρό δούλευε και είναι παράδειγμα, γι' αυτό και δείχνει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα".

Για τη συμμετοχή του Ραντζέλοβιτς ως δεξί μπακ:

"Αυτό με τον Άρη είναι από τα παιχνίδια που μας επέτρεψαν δοκιμές. Στόχος μας είναι να δοκιμάσουμε πράγματα και να αξιολογήσουμε καταστάσεις".

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έχει δεχθεί 6 γκολ φέτος από τον Άρη:

"Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη για την απόδοσή τους αλλά και το πνεύμα με το οποίο αγωνίζονται. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του που έχει χτίσει μία τέτοια ομάδα που παίζει σε τέτοια ένταση με λίγες αλλαγές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ