ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Παίρνω την ευθύνη γιατί έκανα τις αλλαγές πολύ γρήγορα"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη και παίρνει την ευθύνη για τις γρήγορες αλλαγές και για το ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε με δέκα παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο. ΤΙ ανέφερε για τους παίκτες του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο αγώνα με την Ξάνθη στο Φάληρο ( 3-1) και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αναφέρθηκε στην απόδοση των παικτων του, στον τραυματισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη και πήρε την ευθύνη για τις γρήγορες αλλαγές και για το ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε με δέκα παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πέρα από το σχόλιο που θα θέλαμε να κάνετε για το ματς, θα θέλαμε να μας πείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μπουχαλάκης.

"Σε τέτοιου είδους τραυματισμούς είναι πολύ δύσκολο να κρίνεις τις πρώτες ώρες. Είναι δύσκολο να πούμε ότι είναι θλάση. Οι μυικοί τραυματισμοί είναι δύσκολο να εκτιμηθούν από το πρώτο λεπτό".

Εκτός από την πρόκριση κρατάτε κάτι άλλο; Ολοένα και καλύτερος δείχνει ο Ολυμπιακός από παιχνίδι σε παιχνίδι.

"Σήμερα κάναμε 7 αλλαγές σε σχέση με τους παίκτες που παίζουν συνήθως. Ο καθένας έδωσε μία θετική απάντηση. Είμαι ευτυχισμένος που έχω 7 παίκτες που μπήκαν σήμερα και αποδίδουν έτσι. Είναι σημαντικό να έχουμε στα αποδυτήρια τόσους καλούς παίκτες. Ξέρουν όλοι οι παίκτες τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσουν. Είμαι ευχαριστημένος αν έχω όλους τους παίκτες διαθέσιμους και έχουν κατανοήσει τι ακριβώς θέλουμε".

Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να έχει καθαρίσει το ματς αν δεν είχε απέναντί του έναν καλό τερματοφύλακα;

"Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα 35 λετά του αγώνα είχαμε γεμάτες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε ένα ή δύο γκολ. Στα τελευταία 10 λεπτά η απόδοση έπεσε. Υπήρχαν κάποια μπερδέματα. Ομως ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκαν άλλα δύο γκολ. Εκεί έμεινα ευχαριστημένος από τη στρατηγική μας. Πίστευα ότι ήταν ένα σημαντικό ματς, αλλά έχουμε και την Κυριακή ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι. Παίρνω την ευθύνη γιατί έκανα τις αλλαγές πολύ γρήγορα. Οφείλεται στο γεγονός ότι τελείωσε το ματς, αλλά ήρθε ο τραυματισμός του Μπουχαλάκη και αλλάξαμε τα πλάνα μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ