ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, θα είμαστε έτοιμοι με Γουλβς"

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ  ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε μετά τη φιλική νίκη της ομάδας του απέναντι στην Ομόνοια με 3-0, ότι το τεστ δεν ήταν το ιδανικό, όμως οι ερυθρόλευκοι θα είναι έτοιμοι κόντρα στην Γουλβς.

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Τετάρτης (29/7) έδωσε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με σκορ 3-0. Δηλώσεις στο Olympiacos TV μετά το τέλος της αναμετρησης έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, τόνισε ότι οι συνθήκες του παιχνιδιού δεν ήταν οι ιδανικές, λόγω του αντιπάλου, αλλά και της ζέστης: "Ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν, αλλά σίγουρα δεν ήταν το ιδανικό. Οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Η Ομόνοια είναι μία ομάδα που εδώ και τέσσερις εβδομάδες έχει αρχίσει να παίρνει το ρυθμό της, αλλά δεν βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό ακόμα. Όμως ήταν αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε, ένα τεστ για το παιχνίδι με τη Γουλβς. Μπορέσαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι πριν από την μεγάλη αναμέτρηση".

Παράλληλα, ο Μαρτίνς υπογράμμισε ότι θα προτιμούσε αντί για φιλικό παιχνίδι, να παίξει η ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: "Θα είχαμε προτιμήσει να παίξουμε τον τελικό Κυπέλλου και μάλιστα έναν τελικό με μεγάλη αίγλη. Είναι κρίμα που δεν δίνεται αξία σε αυτό τον μεγάλο θεσμό. Θα θέλαμε έναν τελικό με όλη την αίγλη, θα θέλαμε αυτό το παιχνίδι, αλλά κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει, κανένας δεν θέλει να μας πει τι θα γίνει. Όταν αποφασίσουν εμείς θα είμαστε έτοιμοι.

Θα είμαστε έτοιμοι οποτεδήποτε μας καλέσουν, σε οποιοδήποτε γήπεδο, όχι όπως αυτό της Ριζούπολης που είναι ακατάλληλο. Όμως στην Τούμπα, στο Βικελίδης, στο ΟΑΚΑ, στο Καραϊσκάκη, στο Περιστέρι, σε οποιοδήποτε γήπεδο μας καλέσουν εμείς θα είμαστε έτοιμοι".

Μπορεί οι συνθήκες να μην ήταν οι κατάλληλες, σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, όμως εκείνος εγγυήθηκε την ετοιμότητα της ομάδας του στον αγώνα με την Γουλβς.

"Οι συνθήκες δεν βοήθησαν και το τεστ δεν ήταν το ιδανικό. Υπήρχε η κούραση από κάποιος παίκτες, ήταν αισθητή η άνοδος αυτή της θερμοκρασίας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι, δεν ήταν το κατάλληλο τεστ για εμάς το σημερινό. Δεδομένων των συνθηκών, είδα αυτά που ήθελα να δω από τους παίκτες. Θα είμαστε σε άλλο επίπεδο την άλλη εβδομάδα και εγγυόμαι πως θα είμαστε έτοιμοι" ανέφερε συγκεκριμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντάρμπισιρ: "Έχω δει χίλιες φορές το γκολ με την ΑΕΚ κι ακόμη ανατριχιάζω"
Ο τελικός είναι στις 6 Αυγούστου
Ολυμπιακός: Η σοβαρή αντιμετώπιση και τα πλάνα του Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 53α γενέθλιά του
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ