ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Οι παίκτες μου δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 επί του Ατρομήτου, τονίζοντας πως οι παίκτες του δικαιώθηκαν που πάλεψαν μέχρι τέλους για το τρίποντο.

Ο Ατρόμητος έβαλε πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό και για 90 λεπτά τον κρατούσε στο μηδέν, απειλώντας να τον γκρεμίσει από την κορυφή, όμως αν και με 10 παίκτες από το 73' (αποβολή για Ελαμπντελαουί) η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρήκε το δρόμο προς τη νίκη για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Αυτό έγινε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Βαλμπουενά να κάνει τη φαλτσαριστή σέντρα και τον Χασάν να παίρνει την κεφαλιά, για να στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Μέγκερι και να λυτρώσει τους Πειραιώτες.

Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες και τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην κρύβει τη χαρά του για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

"Η αποβολή επηρέασε μεν το παιχνίδι μας αλλά και με έναν παίκτη λιγότερο συνεχίσαμε να είμαστε καλύτεροι. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, ποτέ δεν σταματήσαμε να παλεύουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συμπεριφορά τους γιατί δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν στη νίκη.

Δεν μείναμε στην ισοπαλία και παρά το γεγονός ότι παίζαμε με 10 παίκτες συνεχίσαμε να προσπαθούμε", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, για να προσθέσει για τον σκόρερ Χασάν: "Το μόνο που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός, δεν έχουμε αμφιβολία πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1: Έριξε τη... βόμβα στο 91' ο Χασάν
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ