ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο Τσιμίκας είναι υπέροχος για το παιχνίδι του Κλοπ"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για τον Κώστα Τσιμίκα, χαρακτηρίζοντάς τον ιδανικό για το παιχνίδι του τεχνικού της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Κώστας Τσιμίκας μετακόμισε στην Λίβερπουλ, όπου έπιασε ήδη δουλειά στην προετοιμασία των reds. Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την απόκτησή του 24χρονου αριστερού μπακ τονίζοντας ότι είναι ακριβώς ο παίκτης που χρειαζόταν η ομάδα του.

Καλά λόγια για τον Τσιμίκα είπε και ο πρώην του προπονητής στους ερυθρόλευκους, Πέδρο Μαρτίνς, σε συνέντευξή του στο Goal.com: "Είναι ένας φανταστικός επαγγελματίας, ένας φανταστικός άνθρωπος. Αξίζει αυτή την ευκαιρία. Βελτιώθηκε τόσο πολύ και τώρα θα παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη".

Ο Πορτογάλος τόνισε ότι χαίρεται για τη μεταγραφή του 24χρονου μπακ στην Λίβερπουλ: "Δεν είμαι τόσο χαρούμενος που έχασα έναν τόσο καλό παίκτη, αλλά χαίρομαι για τον Κώστα. Μίλησα μαζί του αμέσως μόλις υπέγραψε το συμβόλαιό του και ήταν πανευτυχής. Είναι ένα από τα όνειρά του".

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι ο Τσιμίκας είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα και την θέληση να μάθει: "Είναι ένας μαχητής που παίζει με πάθος. Έχει δυνατή προσωπικότητα. Είναι διαθέσιμος να μάθει. Πιστεύω ότι ο Κλοπ θα το γνωρίσει αυτό, ακούει με προσοχή. Θέλει να βελτιωθεί, είναι καλός επαγγελματίας, ξέρει ότι πρέπει να δουλέψει σκληρά. Επιπλέον γνωρίζει ότι πρέπει να είναι υπομονετικός. Ο Ρόμπερτσον είχε μία φανταστική σεζόν, αλλά ο Κώστας είναι έτοιμος για τα πάντα. Θα δουλεύει καθημερινά".

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην βελτίωση του παιχνιδιού του τα τελευταία δύο χρόνια: "Βελτιώθηκε πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Όταν επέστρεψε από την Ολλανδία αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, αλλά βελτιώθηκε στις τοποθετήσεις του και τις μάχες. Με την μπάλα γνωρίζει τι θα κάνει, ενώ έγινε και περισσότερο επιθετικός χωρίς αυτήν".

Τέλος, εξήγησε τους λόγους που καθιστούν τον Τσιμίκα ιδανικό για το παιχνίδι του Κλοπ: "Συμμετέχει πάντα στο επιθετικό παιχνίδι και γι' αυτό τον λόγο ο Κλοπ τον απέκτησε. Για το παιχνίδι του Κλοπ, ο Τσιμίκας είναι υπέροχος. Δίνει ενέργεια και πλάτος. Έτσι παίζουμε και εμείς. Μέσα στην σεζόν έδωσε πολύ δύσκολα παιχνίδια. Έπαιξε καλά απέναντι στον Αντάμα Τραορέ, αλλά δεν ήταν κάτι καινούργιο για εμένα. Ήταν κάτι νορμάλ για τον Κώστα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ