ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο Σεμέδο θέλει να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο θέλει να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε ότι ο Βασίλης Τοροσίδης θα έχει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στο κλαμπ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έδωσε συνέντευξη στη Nova και όταν ρωτήθηκε για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ανέφερε ότι ο συμπατριώτης του στόπερ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και πως την ίδια επιθυμία έχει ο σύλλογος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στα σενάρια αποχώρησης του Μαντί Καμαρά, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Βασίλης Τοροσίδης αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στους "ερυθρόλευκους".

- Τι νέο ποδοσφαιρικό θα δούμε από τον Ολυμπιακό;

"Οι ίδιοι στόχοι, να πάρουμε πρωτάθλημα και κύπελλο, και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Ανανεώνονται οι στόχοι, θέλουμε να τα καταφέρουμε καλύτερα στην Ευρώπη".

- Ποια είναι η γνώμη σας για τον Αστέρα;

"Είναι καλή η γνώμη μου για τον Αστέρα. Είναι οργανωμένη ομάδα, έχει λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Βρέθηκε πέρυσι κοντά στα playoffs, είναι πάντα επικίνδυνη για τους αντιπάλους της. Πρέπει να έχουμε υπομονή και έλεγχο για να πάρουμε τη νίκη".

- Ο κόσμος περιμένει να δει τα νέα αποκτήματα. Να περιμένουμε την παρουσία τους στον αγώνα με τον Αστέρα;

"Δεν θα αποκαλύψω την ενδεκάδα, αλλά θα δούμε. Σίγουρα όμως θα γνωρίσουμε σύντομα τους παίκτες μας. Πολλοί από αυτούς είναι ήδη έτοιμοι. Αύριο θα δείτε μια εικόνα σχετικά με το ποιος θα είναι τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός".

- Τι ακριβώς συμβολίζει για εσάς ο Τοροσίδης και πόσο σας χαροποιεί ότι θα βρίσκεται δίπλα σας σε άλλο πόστο;

"Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό. Είναι πολλές φορές στον πάγκο, αλλά και μέσα στο γήπεδο, ο δεύτερος προπονητής. Έχει παίξει σημαντικό ρόλο και με έχει συμβουλέψει σε κάποια πράγματα. Ένας παίκτης παράδειγμα, με μεγάλη πορεία. Μπορεί εύκολα να μεταδώσει στους άλλους τι σημαίνει Ολυμπιακός. Πολλές φορές δεν αρκεί να είναι κανείς μεγάλος παίκτης και ταλέντο. Πρέπει να έχει σαφή εικόνα, να γνωρίζει την ιστορία του συλλόγου. Ο Τοροσίδης είναι κατάλληλος για να το διδάξει στους νεότερους. Έχει προσφέρει πολλά και από τη νέα θέση θα προσφέρει βοήθεια. Ο Ολυμπιακός πάντα χρειαζόταν τεχνικό διευθυντή. Αυτή είναι η νέα του θέση. Καθημερινά θα είναι σε συνεργασία με τους προπονητές και δίπλα στην ομάδα θα συνεχίσει να προσφέρει για να έχουμε γνώμονα την καθημερινή βελτίωση της ομάδας".

- Τι εικόνα έχετε από την Ομόνοια;

"Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Αστέρα. Όταν έρθει η ώρα θα δούμε για την Ομόνοια. Σε έναν αγώνα Champions League δεν έχει σημασία το ποιος είναι το φαβορί. Σημασία έχει να περάσουμε. Ο αγώνας με τον Αστέρα είναι απαιτητικός".

- Ακούγονται πολλά σενάρια για τον Σεμέδο και τον Καμαρά. Υπάρχουν έτοιμες λύσεις σε ενδεχόμενη αποχώρησή τους;

"Είναι σημαντικοί παίκτες και πολύ ποιοτικοί. Έχουν υψηλό επίπεδο και δεν είναι εύκολο να τους αντικαταστήσεις. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ακούσει κάτι συγκεκριμένο για την αποχώρησή τους. Και οι δύο είναι παίκτες της ομάδας, προπονούνται με εμάς και έχουν όλη τη διάθεση να προσφέρουν. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για κάτι που δεν είναι χειροπιαστό. Είναι απλά σενάρια. Τους υπολογίζουμε και τους θεωρούμε πολύ σημαντικούς".

- Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα για τη διάθεση του Ρούμπεν Σεμέδο τις τελευταίες μέρες, θα θέλατε να το σχολιάσετε;

"Για τον Σεμέδο δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα πράγματα. Αυτό που βλέπουμε από τη διάθεσή του στην προπόνηση, είναι πως είναι 100% διαθέσιμος. Έχει επιθυμία να ανανεώσει με την ομάδα και αυτό γνωρίζουμε ως τώρα. Αυτή είναι η πρόθεση και από τις δύο πλευρές. Τα νούμερα του GPS αποδεικνύουν το αντίθετο από αυτά που λέγονται, δεν γνωρίζουμε γιατί ακούγονται αυτές οι εικασίες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ