ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο πρόεδρος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως το -8 από την κορυφή είναι άδικο για την εικόνα του Ολυμπιακού, υποστήριξε πως υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορεί να ελέγξει και επανέλαβε το τέλος των μεταγραφών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ με σκορ 4-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League:

Είδαμε έναν Ολυμπιακό απολαυστικό κατά περιόδους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η άποψη που κυριαρχεί είναι ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι άδικο το -8; Πιστεύετε ότι μπορεί να ανατραπεί αυτό το σκηνικό;

Πιστεύω ότι υπάρχει αυτή η διαφορά που είναι μεγάλη. Εμείς θα παλεύουμε έως το τέλος γιατί το πιστεύουμε. Παίξαμε καλά, δώσαμε χαρά στον κόσμο. Όμως το σημαντικό είναι ότι παρόλο που έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια θα έπρεπε να βλέπουμε κούραση.

Βλέπουμε όμως ότι υπάρχουν αποθέματα φρεσκάδας και δυνάμεων και αυτό είναι θετικό. Υπό άλλες συνθήκες η ομάδα θα ήταν καλύτερη και διαφορετική. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος.

Πού οφείλετε αυτό το -8 όμως κατά την άποψή σας; Κι επίσης, είχατε ενημερωθεί για το τι συνέβη πριν από το δικό σας ματς, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα;

Όχι, δεν έχω ασχοληθεί με αυτό που λέτε. Αυτό στο οποίο ήμασταν συγκεντρωμένοι, ήταν στο δικό μας παιχνίδι. Πράγματα που δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε εμείς, δεν με απασχολούν. Ασχολούμαστε μόνο με τη δική μας δουλειά. Πράγματα για τα οποία αναφέρεστε θα συζητηθούν κάποια στιγμή, για το τι συμβαίνει συνολικά στο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος σάς χειροκροτεί παρόλο που είναι πίσω στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός. Αυτή η ομάδα που βλέπουμε, αγγίζει τα δικά σας "θέλω";

Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό που γίνεται. Μπορεί να παίζουμε καλά, όμως, η βαθμολογική διαφορά μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Δεν μας αξίζει να είμαστε στο -8. Υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουμε, όχι με αυτά που συμβαίνουν.

Είναι πράγματα που μας στενοχωρούν και δεν μπορεί να μην τα σκεφτόμαστε. Θα τα συζητήσουμε κάποια στιγμή. Εμείς θα είμαστε εδώ μέχρι το τέλος και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα αυτό θα εξελιχθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κάθε ματς θα είναι και πιο δύσκολο. Όλα τα ματς θα είναι πιο σημαντικά. Θα δούμε πολλά πράγματα από τώρα και στο εξής...

Ο Ολυμπιακός είναι μία νέα ομάδα στη σεζόν και ο κ. Μαρινάκης τα άλλαξε όλα το περασμένο καλοκαίρι. Τι πιστεύετε ότι η ομάδα σας θα κάνει στη συνέχεια της σεζόν;

Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήσαμε την ομάδα πιστέψαμε ότι θα γράφαμε ιστορία και στις τρεις διοργανώσεις. Ο κ. Μαρινάκης έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Είναι καταπληκτικός ο πρόεδρος.

Πάντα είναι παρών, μας έχει δώσει όλες τις συνθήκες για να δουλέψουμε. Πιστεύουμε ότι έχουμε ελπίδες να πάρουμε το πρωτάθλημα, πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το κύπελλο και θα κάνουμε μία καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Επειδή τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, η ομάδα είναι πλήρης; Θα περιμένετε κάτι άλλο ως το τέλος;

Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Από αύριο θα ησυχάσουμε επιτέλους με τα πρόσωπα που υπάρχουν στην ομάδα. Είναι πολύ φυσιολογικό μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να παρατηρεί πολλούς παίκτες στον κόσμο. Έχουμε ησυχάσει πλέον και θα δουλέψουμε απερίσπαστοι.

Άρα θα κοιμηθούμε ήσυχοι χωρίς το άγχος των μεταγραφών...

Ναι, μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι...

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ