ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: "Ο Ολυμπιακός είχε πιο καθαρές ευκαιρίες για να κερδίσει"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είχε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο ΟΑΚΑ με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του είχε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη και πόσο μάλλον με το χαμένο τετ α τετ του Φετφατζίδη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε:

Με βάση τις προϋποθέσεις που κατέβηκαν οι δύο ομάδες και τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν, το αποτέλεσμα είναι θετικό ή όχι για τον Ολυμπιακό;
"Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, ένα ματς πολύ καλό και από τις δύο ομάδες με έντονο ρυθμό και με πολλές ευκαιρίες. Ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ένα επικίνδυνο ματς από την ΑΕΚ. Ήταν αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι τις πραγματικά καλές ευκαιρίες τις φτιάξαμε εμείς και ειδικά στο τέλος όπου θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όμως πρέπει να τις τελειώνουμε αυτές τις ευκαιρίες και θα πρέπει στην πορεία να το δούμε τι θα κάνουμε".

Ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στο σπουδαίο διπλό και δεν ήρθε. Τι έλειψε η ομάδα και ήρθε η ισοπαλία στο φινάλε;
"Αυτό που είπα. Είναι ότι δεν μετατρέψαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Δεν σκοράραμε όμως. Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στα 30 λεπτά, επέβαλε τον ρυθμό της, έκανε το παιχνίδι της και εμείς δεν το καταφέραμε. Μετά το 30' βελτιωθήκαμε αρκετά, οι ευκαιρίες μας ήταν πιο ξεκάθαρες.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο βελτιωμένοι, ήμασταν κυρίαρχοι στον αγώνα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πιέσαμε και σκοράραμε. Από εκείνο το σημείο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, μπορούσαμε κι άλλα γκολ, όμως, παρόλο που δημιουργούσαμε δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Ο Ολυμπιακός τόσο απέναντι στην Μίλαν και στον ΠΑΟΚ έκανε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα. Αν χάνατε από την ΑΕΚ, θα λειτουργούσε αρνητικά στην ψυχολογία σας;
"Είναι προφανές ότι ζούμε και παίζουμε για τις νίκες, αυτό κυνηγάμε και όλα τα ματς τα παίζουμε για να τα κερδίσουμε. Είμαστε μία νέα ομάδα που εξελίσσεται και έχει πολλά να καταφέρει. Έχουμε πολλά ματς στο πρωτάθλημα και ένα αποτέλεσμα δεν θα ήταν καθοριστικό. Ο μεγαλύτερός μας στόχος είναι ο τίτλος και πρέπει να κερδίζουμε, ακόμα κι όταν παίζουμε με την ΑΕΚ που μας δημιούργησε δυσκολίες και είναι καλά οργανωμένη ομάδα. Ο στόχος μας φυσικά ήταν η νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ