ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο Φορτούνης θα είναι διαθέσιμος, ο Ομάρ όχι"

EUROPA LEAGUE
 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρτίνς, Ολυμπιακός (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου στάθηκε στη σημαία του παιχνιδιού της Πέμπτης για την ομάδα του τονίζοντας βέβαια πως η πρόκριση δεν θα κριθεί από το πρώτο ματς.

Πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ στον αγώνα της Πέμπτης με τη Ντινάμο Κιέβου εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Ουκρανούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις σε ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι το οποίο όμως δεν θα κρίνει την πρόκριση.

Αναφορικά με το ματς της Πέμπτης ο Μαρτίνς σημείωσε πως θα έχει στην διάθεση του τον Φορτούνη, όχι όμως και τον Ομάρ.

Μετά από μία σκληρή ήττα, το καλύτερο είναι να έρθει αμέσως η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση και να συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα;
"Είναι αλήθεια πώς είναι σημαντικό που έχουμε ένα τόσο σπουδαίο ματς μπροστά μας. Από τον Ιούνιο είχαμε στόχο να βρεθούμε εδώ και να συνεχίσουμε. Εχουμε την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε. Να ξεχάσουμε τι έγινε την Κυριακή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να σκεφτούμε την αυριανή μας αναμέτρηση.

Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο, θα παίξουμε στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον κόσμο μας και θα κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό, να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι και να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι σημαντικό να ξεχάσουμε αυτό που έγινε, γιατί είναι ένας άλλος στόχος και θέλουμε να το πετύχουμε".

Πόσο σημαντικό στην υπόθεση πρόκριση είναι το αυριανό παιχνίδι;
"Σε καμία περίπτωση δεν είναι καθοριστικό. Σε αυτή τη φάση κρίνονται οι προκρίσεις σε δύο αγώνες. Αν κερδίσουμε αύριο, δε θα πούμε ότι έχουμε κατακτήσει την πρόκριση. Έχουμε απέναντί μας μία δυνατή ομάδα, ποιοτική με διεθνείς και με νέους ποδοσφαιριστές. Θα είναι ένα δύσκολο ματς για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όμως, τίποτα δεν κρίνεται σε έναν αγώνα".

Η κατάσταση του Φορτούνη και του Ομάρ ποια είναι;
"OΟμάρ δεν θα είναι στο ματς. Ο Φορτούνης θα είναι στο ματς. Όσον αφορά στην αποθεραπεία πήγε καλά, έχει επανέλθει και θα είναι σχεδόν έτοιμος να παίξει με την Ντιναμό".

Πόσο δύσκολο είναι για εσάς και τους συνεργάτες σας να αναλύσετε το παιχνίδι μίας ομάδας που δεν έχει επίσημο ματς. Ποια είναι τα στοιχεία από την Ντινάμο που έχετε ξεχωρίσει;
"Έχουμε εικόνα για την Ντινάμο. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια τους. Έχουν δώσει περίπου 7 ματς τον τελευταίο μήνα. Είναι το πρώτο τους παιχνίδι μετά τη διακοπή. Είναι ίδιος προπονητής και ίδιοι παίκτες, εκτός από τις προσθήκες δύο παικτών. Είναι παρόμοια η φιλοσοφία τους με τη δική μας.

Έχει ποιότητα, ξέρουμε τι νοοτροπία έχουν, ξέρουμε πώς παρουσιάζονται στους αγώνες. Την έχουμε μελετήσει καλά, ξέρουμε ποιο είναι το αγωνιστικό της στυλ και για αυτό δεν είναι δύσκολο να την μελετήσουμε. Μπορεί να έχουν διακοπή στο πρωτάθλημα, όμως, αυτό πιστεύω δεν θα τους επηρεάσει".

Περιμένετε να βγάλουν εγωισμό οι παίκτες σας μετά την ήττα στην Τούμπα;
"Το περιμένουμε αυτό. Η ομάδα θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει την απάντηση που πρέπει. Ο στόχος μας ήταν να ήμασταν εδώ. Η ομάδα έχει μεγάλη δέσμευση με τους στόχους της. Πρέπει να ξεπεράσει αυτό που έγινε για να δώσει και μία απάντηση.

Είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα που παίζει στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό για τον κόσμο μας να συνεχίσουμε. Θέλουμε να δώσουμε την απάντηση. Σε δύσκολες στιγμές έχουν δώσει τις απαντήσεις που πρέπει και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και τώρα. Αυτό περιμένουμε να δούμε αύριο και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει".

Πόσο επηρεάζει το γεγονός ότι έχετε μπροστά σας και ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ;
"Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό ματς. Θέλουμε να δώσουμε όλη μας την ενέργεια για την Ντινάμο. Μετά το τέλος του ματς, θα σκεφτούμε ότι υπάρχει και το ντέρμπι την Κυριακή. Τώρα δεν το σκεφτόμαστε το ντέρμπι. Είναι σημαντικός ο αυριανός αγώνας και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί".

ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ: "ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ"

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Γκιλιέρμε ο οποίος πιστεύει στην ανωτερότητα της ομάδας του και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το παιχνίδι με τη Ντινάμο Κιέβου.

EUROPA LEAGUE
 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τι στοιχεία πρέπει να έχετε για να φτάσετε στη νίκη και πόσο δύσκολο είναι να προετοιμαστείτε για ένα ματς κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έχει επίσημα παιχνίδια εδώ και πολύ καιρό;
"Εύκολο δεν θα είναι. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν παίζει ρόλο το ότι δεν έχουν επίσημα παιχνίδια. Αν είχαν επίσημα παιχνίδια, δεν θα υπήρχαν εκπλήξεις. Τώρα μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, ο αντίπαλος παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύουμε ότι εμείς θα είμαστε ανώτεροι και εμείς θα νικήσουμε".

Πόσο σας επηρεάζει το γεγονός ότι έχετε μπροστά σας και ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ;
"Το ίδιο απαντάω με τον προπονητή. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο πέρα από την Ντιναμό. Είναι σημαντικό το ματς για όλους μας, για τον κόσμο. Θέλει 100% συγκέντρωση για να πετύχουμε τον στόχο μας και για αυτό το λόγο δεν έχουμε καθόλου το μυαλό μας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ