ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο αντίπαλος ήταν πιο επιθετικός από εμάς"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο φινάλε του ντέρμπι που τον βρήκε ισόπαλο με τον Παναθηναϊκό (1-1), τονίζοντας πως οι πράσινοι έτρεξαν περισσότερο από τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο ντέρμπι των αιωνίων κόντρα στον Παναθηναϊκό και τιμωρήθηκε στο 90ο λεπτό που ισοφαρίστηκε σε 1-1 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μολό, γεγονός που τον υποχρέωσε στην πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

Η εικόνα αυτή προβλημάτισε μάλιστα έντονα και τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova αμέσως μετά το τέλος του ματς υποστήριξε πως οι πράσινοι έπαιξαν με μεγαλύτερη συγκέντρωση και ένταση σε σχέση με τους δικούς του ποδοσφαιριστές.

"Σήμερα ήταν αναμενόμενο πως θα παίζαμε έναν αντίπαλο με ψυχή, τα έδωσε όλα. Εμείς δεν είχαμε τη συγκέντρωση, μας πίεσε, δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Περιμέναμε περισσότερο να αντιδράσουμε παρά να πράξουμε πρίν, ο αντίπαλος έτρεξε περισσότερο, ήταν πιο επιθετικός από εμάς και αυτό είναι το αποτέλεσμα απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League 1: Η βαθμολογία μετά τα ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Βαθμός στο 90' για τους "πράσινους"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ