ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Να είμαστε ο εαυτός μας, ο Ολυμπιακός"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League, όπου θα τον βρει αντιμέτωπο με το νικητή του ζευγαριού Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας.

Το νικητή του ζευγαριού Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Champions League ο Ολυμπιακός, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ η ρεβάνς στην έδρα του αντιπάλου του. Oι αναμετρήσεις είναι διπλές και θα πραγματοποιηθούν 22-23 και 29-30 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube, ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, σχολίασε πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν προτιμήσεις και πως πρέπει να είναι σοβαροί, συγκεντρωμένοι, ο εαυτός τους.

"Παίξαμε με την Ομόνοια ένα φιλικό, αλλά με διαφορετικές συνθήκες τότε και για τις δύο ομάδες. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Τον Ερυθρό Αστέρα τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μια διαφορετική κατάσταση. Θα είναι ένας αγώνας πλέι οφ όπου θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να είμαστε ο εαυτός μας, ο Ολυμπιακός.

Θεωρητικά μπορεί να είμαστε για πολλούς το φαβορί, αλλά όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, έκανε πολύ καλή χρονιά και υπάρχει βαθμός δυσκολίας. Θα είναι δύο παιχνίδια ισορροπημένα και έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν μπορούμε να έχουμε προτιμήσεις. Θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να παίζει στην ανώτερη διοργάνωση, στο Champions League, και γι αυτό προετοιμαζόμαστε. Ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό για όλους", ανέφερε ο Μαρτίνς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ