ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Μετά το γκολ που ακυρώθηκε, σκεφτόμασταν τη Μπάγερν"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ, εξέφρασε το παράπονό του για τη διαχείριση της σκέψης των παικτών του μετά το γκολ που ακυρώθηκε και για το αν συνεχίσει να εφαρμόζει το 4-4-2.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ, παρότι δυσκολεύτηκε. Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε το παράπονό του προς τους παίκτες, γιατί μετά το τρίτο γκολ που ακυρώθηκε, δεν διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι γιατί "σκεφτόμασταν τη Μπάγερν". Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου:

- Για ποιο λόγο ήσασταν τόσο εκνευρισμένος στο τέλος του αγώνα; Έχετε ξαναδεί τέτοια εικόνα από αντίπαλο όσο βρίσκεστε στην Ελλάδα;

"Σήμερα έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι, παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν κάνει ό,τι άλλες ομάδες. Είδαμε έναν ΟΦΗ ποου δικαιολόγησε την παρουσία των τελευταίων αγώνων. Στα τελευταία λεπτά είδατε αυτό που είδατε. Είχα εκνευρισμό, αλλά είχαμε τον έλεγχο και δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα από τον ΟΦΗ".

- Εννοούμε αν είχατε παράπονο από τη διαιτησία και γι' αυτό ήσασταν εκνευρισμένος.

"Δεν θέλω να μιλήσω για τις αποφάσεις του διαιτητή. Μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ από καταπληκτική ενέργεια, ίσως εφησυχάσαμε και σκεφτόμασταν τον αγώνα με τη Μπάγερν. Το γκολ ακυρώθηκε και θα πρέπει να δουλέψουμε στη διαχείριση της σκέψης μας, να πιέζουμε τον αντίπαλο μέχρι τέλους".

- Ποια είναι η άποψή σας για τον Γκασπάρ; Η εμφάνιση του Λοβέρα ήταν η πιο γεμάτη του με τον Ολυμπιακό;

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση του Γκασπάρ. Ανταποκρίθηκε στις ανάγκες της ομάδας. Κάλυψε με απόλυτα ικανοποιητικό τρόπο την θέση, από τη στιγμή που δεν μπορούσε να συνεχίσει ο Τοροσίδης. Ο Λοβέρα όσο πιο πολύ τον βλέπουμε, τόσο θα καταλαβαίνουμε την αξία του".

- Έχετε ενημέρωση για την κατάσταση του Τοροσίδη;

"Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό. Θα εκτιμηθεί η καταστασή του".

- Θα καθιερωθεί το 4-4-2, τουλάχιστον στο προσεχές διάστημα, μετά τον τραυματισμό του Βαλμπουενά;

"Αυτό εξαρτάται από τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Από τις ανάγκες που έχουμε και τον κάθε αντίπαλο. Έχουμε δουλέψει κι άλλα συστήματα, είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε και σε άλλες ματαστάσεις. Και με τον Βαλμπουενά έχουμε παίξει ξανά 4-4-2, θα το ξαναδούμε στο μέλλον".

- Προ ημερών είδαμε την επίσκεψη του Παναγιώτη- Ραφαήλ στο Ρέντη, και σήμερα πετάχθηκαν μασκότ του Ολυμπιακού σε παιδιά με ανάγκες. Πόσο αυτές οι κινήσεις αποτελούν πηγή έμπνευσης;

"Είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο να γίνονται στο ποδόσφαιρο τέτοιες κινήσεις. Στο ποδόσφαιρο βρίσκονται πολλές προσωπικότητες, άνθρωποι από πολλές χώρες, είναι ένα άθλημα που δημιουργεί είδωλα. Το λιγότετο είναι να βρισκόμαστε κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά το αυτονόητο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ