ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο η κίνηση του ΟΦΗ"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποθέωσε τον ΟΦΗ για το pasillo, επεσήμανε πως αντικατέστησε τον Αραμπί για να τον προστατεύσει και υποστήριξε ότι Σουρλής και Τζολάκης έχουν κάνει καταπληκτική χρονιά.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, κλήθηκε να σχολιάσει μετά το 1-3 επί του ΟΦΗ την κίνηση της ομάδας του Ηρακλείου να προχωρήσει σε pasillo. Ο Πορτογάλος ανέφερε: " Ήταν μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπράβο στον ΟΦΗ. Είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος, έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο και έχει προπονητή με ταυτότητα. Ήταν σπουδαία η ιδέα του και τον ευχαριστούμε".

Ακολούθως ανέφερε: "Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών. Η χαλάρωση δεν υπήρχε. Είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά τους και από την απόδοσή τους. Εξασφανίστηκε κάθε ίχνος χαλάρωσης".

Για την αλλαγή του Αραμπί:

"Το κάναμε για να τον προστατεύσουμε. Ο Χασάν θα μείνει για λίγο εκτός μετά τον τραυματισμό του και με δεδομένο ότι είχε και κούραση ο Αραμπί, αποφασίσαμε να τον κάνουμε αλλαγή".

Για τη χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών:

"Όταν πήραμε το πρωτάθλημα, είπα στους παίκτες ότι όλοι έχουν μερίδιο σε αυτό. Κράτησα την υπόσχεσή μου καθι η χρησιμοποίησή τους ήταν ανταπόδωση. Όλοι όσοι δουλεύουν, ανταμείβονται. Ο Σουρλής και ο Τζολάκης έχουν κάνει καταπληκτική χρονιά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ