ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: "Με την ποιότητα που έχουμε θα είμαστε πρωταθλητές"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υποστήριξε πως η ομάδα του έδειξε την ποιότητα της κόντρα στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ήταν αδιανόητο πως έχασε τόσες ευκαιρίες χωρίς να σκοράρει.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που οι "ερυθρόλευκοι" ήταν σαφώς ανώτεροι και δημιούργησαν ένα σωρό ευκαιρίες τις οποίες έχασαν. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο του σχόλιο στην κάμερα της "NOVA" τόνισε πως είναι αδιανόητες οι ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του και τόνισε πως με την ποιότητα που έχει ο Ολυμπιακός θα πάρει τον τίτλο.

Συγκεκριμένα είπε:

"Είναι πολύ σκληρό το αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι αδιανόητο που δεν βάλαμε γκολ σε αυτό το ματς μετά από τόσες ευκαιρίες. Ο κόσμος έχει παραμείνει στο γήπεδο γιατί αναγνωρίζει την αυτοθυσία της ομάδας, την προσπάθεια και την ποιότητα της. Παρόλο που δεν πήραμε το αποτέλεσμα με αυτή την ποιότητα που διαθέτουμε είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές".

Για την στήριξη του κόσμου:
"Είναι ξεκάθαρο έχουμε χάσει τρεις βαθμούς αυτό δεν αλλάζει. Δείξαμε στον κόσμο την ποιότητα μας. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Αλλά είναι δύσκολο με τόσες τελικές προσπάθειες να μην μπορείς να κερδίσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ