ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Με εντυπωσίασε ο Μπρούνο"

Μαρτίνς: "Με εντυπωσίασε ο Μπρούνο"

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε ειδική αναφορά στον Μπρούνο μετά τη νίκη (4-1) του Ολυμπιακού σε βάρος της ΑΕΛ. Ο Πορτογάλος ανέφερε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τους Μπα και Γκασπάρ, αλλά ότι εντυπωσιάστηκε από τον Μπρούνο.

Μετά τη νίκη (4-1) του Ολυμπιακού σε βάρος της ΑΕΛ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανέφερε:

"Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πολύ καλά, κάναμε μία εξαιρετική αρχή, ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι από πλευράς μας με πολλά γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο καλά όσο στο πρώτο. Δεν υπήρχε φλόγα, δεν υπήρχε πάγος, δεν υπήρχε διάθεση. Έλειπε ο κόσμος μας, ο ρυθμός και η ώθηση που μας δίνει αυτός.

Ήταν φυσικά μια νίκη που αξίζαμε. Το γεγονός ότι την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, ήταν λογικό να πέσει η απόδοσή μας μετά το 4-0. Κάποιοι ήταν κουρασμένοι, κάποιοι δεν είχαν ρυθμό. Είναι φυσιολογικό ότι άλλαξε η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε ευχαριστημένοι από το παιχνίδι και τη νίκη. Ο Μπρούνο με εντυπωσίασε. Γενικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τον Μπα και τον Γκασπάρ. Έκανα ειδική αναφορά στον Μπρούνο, που όπως και με τον Παναιτωλικό μας άφησε πολύ ικανοποιημένους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ