ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Μας βγήκε με ευκολία το παιχνίδι με τον Άρη"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη με 4-2 επί του Άρη, στάθηκε στην ποιότητα της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα αμυντικά λάθη των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 4-2 του Άρη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 19 αγωνιστικές στη Super League 1. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στην καλή εικόνα των "ερυθρολεύκων" στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, υποστηρίζοντας πως το ματς βγήκε με μεγάλη ευκαιρία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα αμυντικά λάθη της ομάδας του.

"Εμείς καταφέραμε να βρούμε τα αδύναμα σημεία του Άρη. Ο προπονητής του Άρη βρήκε να τα αδύναμα σημεία μας και τα εκμεταλλεύτηκε σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού. Είναι μία δίκαιη νίκη, μπήκαμε καλά, είχαμε πέντε ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα και θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι. Μας βγήκε με ευκολία το παιχνίδι, είχαμε πλούσια επίθεση. Τα λάθη στην άμυνα συνέβησαν σε σημεία έλλειψης συγκέντρωσης", δήλωσε αρχικά, ενώ για τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του το τελευταίο διάστημα, σχολίασε:

"Βρισκόμαστε σε μία πολύ καλή στιγμή και έχουμε αποδείξει πως είμαστε σε φόρμα. Υπάρχουν παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών, όπως οι Ποντένσε, Ομάρ, Λάζαρος και Γκιλιέρμε, αλλά σιγά-σιγά επιστρέφουν. Έχουμε μία ολοκληρωμένη ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ