ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ αφήνει πικρή γεύση στον Ολυμπιακό.

Δίχως νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League 1 αναμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα για να πάρουν την νίκη και ότι το τελικό αποτέλεσμα τους αφήνει μία πικρή γεύση.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε: "Είναι πικρη η γεύση που μας μένει γιατί κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά. Θα έλεγα ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, όμως από το 15 και μετά κάναμε κάποια λάθη τα οποία μας κόστισαν. Από την ισοφάριση και μετά υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο. Ήμασταν η ομάδα που κυνήγησε περισσότερο το αποτέλεσμα. Δείξαμε ότι κάναμε τα πάντα για να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και εάν ήταν αυτή που περίμενε: "Ήταν ένας ΠΑΟΚ όπως των περιμέναμε. Ένας ΠΑΟΚ με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Περιμέναμε στο πρώτο ημίχρονο να μας κλείσει τα άκρα γιατί εμείς μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ