ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Καταιγιστικοί στο πρώτο 15λεπτο, αποτελεσματικοί στο δεύτερο"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στην επικράτηση με 4-0 επί της Πλζεν και την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του και με το παραπάνω απέναντι στην Πλζέν, αφού στην ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης" επικράτησε με 4-0 και πήρε την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League εξασφαλίζοντας παράλληλα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Όπως ήταν φυσιολογικό ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

"To κλειδί της νίκης είναι πως μπήκαμε πολύ δυνατά. Κι οι φίλαθλοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο και στο δεύτερο αποτελεσματικοί. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα" τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος κόουτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA και συνέχισε: "Αυτές οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Είναι μία μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο. Να μπούμε στους ομίλους του Champions League και γι' αυτό θα παλέψουμε.

Το παιχνίδι ήταν σημαντικό, επειδή αντιμετωπίζαμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την Μπασακσεχίρ. Από εδώ και πέρα θα ασχοληθούμε με τον επόμενο αντίπαλό μας"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ