ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: "Κάναμε ένα τέλειο ματς, δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα"

EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Νουντελάνζ, τονίζοντας πως η πρόκριση στον όμιλο θα είναι ανοιχτή μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την εκτός έδρας νίκη των ερυθρολεύκων επί της Ντουντελάνζ με σκορ 2-0, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League:

Προτού μας πείτε φυσικά για το ματς και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα, αν δεν κάνουμε λάθος, στην 20η τελική του φάση, θα θέλαμε να μας πείτε για την κατάσταση του Γκερέρο, αλλά και των Τοροσίδη και Ναουέλ που βγήκαν με αναγκαστική αλλαγή.

Τόσο ο Τοροσίδης όσο και ο Ναουέλ έχουν προβλήματα για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση στη διάρκεια των αγώνων, γιατί έχουν λίγα παιχνίδια. Ο Τοροσίδης έπαιξε μετά από καιρό, ο Ναουέλ έδωσε το δεύτερό του ματς και έτσι έπρεπε να βγουν γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν όλο το παιχνίδι.

Για τον Γκερέρο θα ξέρουμε αύριο, για να τον δουν οι γιατροί και να τσεκάρουν την κατάστασή του. Είναι από τα ματς που παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε όμως λίγα γκολ.

Κάναμε ένα τέλειο ματς, δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Στα δύσκολα λεπτά του αγώνα ξέραμε να αντεπεξέλθουμε και να επιμείνουμε. Κερδίσαμε γιατί ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Στο άλλο ματς η Μπέτις κέρδισε την Μίλαν και στα δικά μας μάτια, είναι κάτι σαν δωράκι για τον Ολυμπιακό. Στα δικά σας μάτια;

Πραγματικά δεν έχει κριθεί τίποτα, γιατί η Μίλαν μπορεί να κερδίσει μέσα στην Ισπανία. Μέσα από αυτόν τον όμιλο, η πρόκριση θα κριθεί μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Εμείς πρέπει να περάσουμε τον σημερινό μας αντίπαλο σε 15 βράδια και να τον ξανακερδίσουμε, να είμαστε σοβαροί και την τελευταία αγωνιστική με την Μίλαν στο γήπεδό μας, θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση στον όμιλο και να δούμε πώς θα πάει η πρόκριση.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ