ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ίσως υπάρχει κούραση, αλλά αυτό θα αλλάξει"

Μαρτίνς: "Ίσως υπάρχει κούραση, αλλά αυτό θα αλλάξει"

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχτηκε ότι πλέον υπάρχει κούραση στους παίκτες του, δήλωσε ότι θα κάνει αλλαγές με τον Ατρόμητο και ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά οποιαδήποτε ομάδα θα είχε πρόβλημα στο Μόναχο.

Την Κυριακή (10/11, 17.15) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη 10η αγωνιστική της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες, για την κούραση που διακρίνει πλέον την ομάδα του, ενώ παραδέχτηκε πως όταν αυτή δεν σκοράρει, προβληματίζεται.

Αναφέρθηκε και στον αγώνα με τη Μπάγερν, λέγοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" στάθηκαν με αξιοπρέπεια.

Για όσα δίδαξε τον Ολυμπιακό το ταξίδι στο Μόναχο:

"Από μόνο του το ταξίδι στη Γερμανία για να παίξεις κόντρα στην Μπάγερν είναι μια μοναδική εμπειρία για οποιαδήποτε ομάδα. Παρόλο που χάσαμε, μάθαμε αρκετά πράγματα από αυτό το παιχνίδι, το ομαδικό μας πνεύμα λειτούργησε, φάνηκε η αυτοθυσία των ποδοσφαιριστών μου.

Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει περισσότερα πράγματα, αντιμετωπίσαμε μια Μπάγερν που ήταν σε εξαιρετική μέρα, οποιαδήποτε ομάδα κι αν την αντιμετώπιζε θα είχε πολύ δύσκολο έργο. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο".

Για το αν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό στην επίθεση σε περίπτωση που υπολογιζόταν ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά ήταν στο 100%:

"Τακτικά δεν ήμασταν κακοί εκείνη την ημέρα, αλλά αντιμετωπίσαμε με αξιοπρέπεια την Μπάγερν. Παίκτες σαν τον Φορτούνη και τον Βαλμπουενά μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο σε μια ομάδα γιατί είναι ποιοτικοί.

Οι παίκτες όμως που μπήκαν να παίξουν, και οποιαδήποτε ομάδα μπει να παίξει κόντρα στην Μπάγερν, ακόμη και η Τότεναμ, είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσει όταν βρίσκεται σε καλή μέρα".

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοράρει στα τελευταία δύο ματς:

"Φυσικά προβληματίζομαι όταν δεν βάζουμε γκολ και δεν κερδίζουμε. Αύριο αντιμετωπίζουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, είμαστε έτοιμοι γι’ αυτόν. Θέλουμε να δείξουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που δείξαμε με την Ξάνθη, με τον κόσμο μας φυσικά στο πλευρό μας μέσα στο γήπεδό μας.

Θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί και αποτελεσματικοί και φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι. Να δείξουμε βελτίωση στον έλεγχο του παιχνιδιού μέσα στην περιοχή σε σχέση πάντα με το παιχνίδι με την Ξάνθη".

Ο Ολυμπιακός φέτος δείχνει να είναι καλός στην άμυνα, ενώ πέρσι ο ίδιος έδινε μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση. Είναι τελικά όλα θέμα ισορροπίας;

"Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Σίγουρα φέτος και λόγω των πολλών αγώνων μας λείπει λίγη φρεσκάδα από την επιθετική μας γραμμή. Φέτος δεν ρισκάρουμε τόσο πολύ στην επίθεση σε σχέση με πέρσι. Φέτος είμαστε μια πιο ολοκληρωμένη ομάδα με καλύτερη άμυνα. Αυτή η περίοδος έχει πολλά ταξίδια, ίσως υπάρχει κούραση, όμως είμαστε σίγουροι πως αυτό θα αλλάξει".

Για την κατάσταση του Βαλμπουενά…

"Θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Όποιος κι αν αγωνιστεί όμως θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο".

Για το ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα στο Καραϊσκάκης, για την άποψη που έχει για τον Ατρόμητο καθώς και για τον Ανδρούτσο που έχει μετατραπεί σε πρωταγωνιστή του:

"Πράγματι ο Ανδρούτος είχε ανάγκη από παιχνίδια, είχε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό, αλλά όχι όσες θα έρπεπε για να μπορέσει να δείξει αυτά που ξέρουμε ότι μπορεί να δείξει.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την προοδο του και πάντα είναι στο μυαλό μας οτι στο μέλλον μπορεί να βοηθήσει. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, ποιοτική, είχε πολλά ματς, και ευρωπαϊκά, δεν ξεκίνησε καλά, αλλά έχει βελτιωθεί και διεκδικεί όλα τα παιχνίδια".

Για τις αλλαγές που μπορεί να γίνουν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο εξαιτίας των πολλών παιχνιδιών που έχει ο Ολυμπιακός.

"Ναι, θα δείτε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Πάντα παίζουν αυτοί που ταιριάζουν στον αντίπαλο. Υπάρχει και η κούραση και η στρατηγική που θα επιλέξουμε, οπότε ναι, θα δείτε αλλαγές".

Για το πότε αναμένεται να μπει στο αγωνιστικό πλάνο ο Λάζαρος, όπως και ο Σισέ:

Ο Λάζαρος ξεκίνησε την Πέμπτη κανονικά, εξαρτάται από εκείνον το πότε θα επιστρέψει, πρέπει να προσέχει πολύ γιατί ακολούθησε τραμυατισμός. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε.

Πρέπει να δουλέψει πολύ και να είμαστε προσεκτικοί, δεν μπορώ να σας πω πότε θα επιστρέψει. Ο Σισέ δεν έχει ξενικήσει να προπονείται, περιμένουμε να να μας πει το ιατρικό τιμ τι θα γίνει και πότε θα ξεκινήσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ