ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ήμασταν έξυπνοι και ανώτεροι τακτικά"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Τότεναμ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έδειξε προσωπικότητα και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος τακτικά στην αναμέτρηση με την Τότεναμ και θα μπορούσε να φτάσει κάλλιστα στη νίκη σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Άγγλους.

Ο Πορτογάλος στάθηκε στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του και τη θέληση, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα του δεν ξέχασε τον Σισέ που ήταν στο νοσοκομείο την ώρα του αγώνα αφιερώνοντας του τη νίκη.

Για τον βαθμό ισοπαλίας με τον τρόπο που ήρθε:
«Νομίζω πως σήμερα ξεκινήσαμε πολύ θετικά. Πολύ δυνατά και με σπουδαία προσωπικότητα. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία. Ήμασταν κυρίαρχοι μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Από 2 ατομικά λάθη δεχθήκαμε τα 2 λάθη. Η ομάδα αντέδρασε και μείωσε το σκορ. Μετά βάλαμε και το 2ο γκολ. Δείξαμε μεγάλη προσωπικότητα απέναντι σε έναν μεγάλο και δυνατό αντίπαλο.

Ήμασταν ανώτεροι τακτικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε μειώσει νωρίτερα. Κυνηγήσαμε το σκορ μέχρι το τέλος αλλά και τη νίκη. Νομίζω ότι αύριο όταν θα γίνει κριτική όλοι θα πουν πως η Τότεναμ δεν πήγε τόσο καλά ενώ εμείς πήγαμε. Ήμασταν έξυπνοι και ανώτεροι τακτικά. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που αύριο δεν θα μπορεί να πει το ίδιο για τον εαυτό της».

Για το επίπεδο απόδοσης:
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση και την προσπάθειά μας. Την αντίδρασή μας απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και φυσικά είναι ένα καλό σκορ. Όμως σήμερα στον πάγκο νιώθαμε στον πάγκο ότι ίσως μπορούσαμε και κάτι καλύτερο. Αυτή είναι η αίσθηση στα αποδυτήριά μας».

Για το πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να είναι ανώτερος τακτικά από την περσινή φιναλίστ του Champions League με τέτοιο μπάτζετ:
«Δεν θέλω να σταθώ στα νούμερα, τα συμβόλαια και τα μπάτζετ. Αυτά δεν κερδίζουν τίποτα από μόνα τους. Έχουμε φιλοδοξία και ποιότητα και δουλεύουμε πάρα πολύ και βιώσαμε μία πολύ καλή ευρωπαϊκή βραδιά. Δείξαμε ποιοι είμαστε. Δείξαμε θέληση και έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:
«Νομίζω ότι υπάρχει η εμπιστοσύνη του κόσμου. Οφείλεται στην ποιότητά μας και στην δουλειά. Όταν ο κόσμος βλέπει την προσπάθειά μας και σε τέτοιο παιχνίδι όπου ο αντίπαλος αξιοποιεί τα ατομικά λάθη μας, έχει σημασία. Η στήριξη του κόσμου και η εμπιστοσύνη είναι για την διάθεση που δείχνουμε και την προσπάθεια και την δουλειά μας. Ο κόσμος μας ήταν τρομερός. Απίστευτη βραδιά. Επίσης για τον Σισέ με το πρόβλημά του. Είναι και για αυτόν η σημερινή βραδιά. Του στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά και τα καλύτερα».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ