ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ήμασταν αργοί, αλλά θα βελτιωθούμε"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός είχε αργό ρυθμό στο παιχνίδι του στη νίκη (3-0) επί του Αστέρα, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτό θα αλλάξει.

Μετά το 3-0 επί του Αστέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ανέφερε στη Nova:

"Αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Δεν ήταν καλό παιχνίδι για εμάς, αλλά η νίκη ήταν δίκαιη. Στο 35' μας απείλησε ο Αστέρας, αλλά εμείς είχαμε τις ευκαιρίες. Δεν είχε ρυθμό το παιχνίδι μας, αγωνίστηκαν παίκτες που δεν έχουν βρει ρυθμό. Έπαιξαν νέοι παίκτες, που για πολλούς ήταν το πρώτο ή το δεύτερο ματς, όπως ο Ραφίνια, ο Χολέμπας και ο Εμβιλά που είχε κάποιες δυσκολίες. Είχαμε όμως αγωνιστικό πνεύμα. Ήμασταν αργοί, αλλά θα βελτιωθούμε. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα έχει ποιότητα. Ο Φορτούνης πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που δεν το κάναμε νωρίτερα. Ο Μασούρας ήταν αποτελεσματικός. Αυτή τη στιγμή η διαχείρηση γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Ο Μπουχαλάκης και ο Βαλμπουενά έπρεπε να βγουν. Έτσι προχωράμε".

Κατέληξε λέγοντας για την Ομόνοια: "Δεν υπάρχουν φαβορί. Έχουμε έναν αντίπαλο που αξίζει όλο το σεβασμό μας. Απέκλεισε την πρωταθλήτρια Πολωνίας και Σερβίας".

Αργότερα στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνς μίλησε...

Για την άμεση χρησιμοποίηση του Εμβιλά:

"O Εμβιλά είναι παίκτης που έχει καλή καλή προετοιμασία και είναι πολύ καλά προετοιμασμένος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Αυτό που είδαμε στις προπονήσεις είναι ότι χρειάζεται τα παιχνίδια για να δέσει με την υπόλοιπη ομάδα. Υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν ρυθμό, όπως ο Χολέμπας, ο Ραφίνια και ο Σεμέδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ