ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Η μία ήττα δεν ακυρώνει ό,τι έχουμε πετύχει"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν ακυρώνει ό,τι σπουδαίο έχει πετύχει φέτος η ομάδα του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είπε μετά την ήττα (0-1) από τον ΠΑΟΚ στην κάμερρα της "NOVA": "Το παιχνίδι δεν ήταν καλά παιγμένο από τις δύο ομάδες, χωρίς επιθετική δραστηριότητα, δεν είχε καλή τακτική προσέγγιση. Εμείς κάναμε 1-2 ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός και πήρε τη νίκη με μία ευκαιρία".

Για το τέλος στο αήττητο σερί:

" Τίποτα δεν ακυρώνει ό,τι έχουμε πετύχει. Θέλαμε να το πάρουμε αήττητοι, αλλά είμασε πρωταθλητές με την αξία μας. Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Στα τελευταία 4 ματς δεν κάνουμε ό,τι μπορούμε. Να βρούμε την αδρεναλίνη που μας λείπει.

Σήμερα δεν υπάχει έκπληξη. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν κυριαρχήσαμε, όπως το συνηθίζουμε. Μετά είχαμε έλεγχο, χωρίς να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Πρέπει να επανέλθουμε γρήγορα. Έχουμε πολλά να διεκδικήσουμε, έχουμε χάσει έναν στόχο, αλλά είμαστε γεμάτοι στόχους στη συνέχεια. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας.

Πολλά πράγματα σημαίνει μια ήττα. Μπορεί να είναι μια επαγρύπνιση, να σταματήσουμε να είμαστε χαλαροί. Οπωσδήποτε μπορεί να βοηθήσει, αλλά δεν είναι και θετικό να χάνεις".

Για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Χασάν:

"Αυτή τη στιγμή προτιμώ να μην το σχολιάσω, δεν θα μιλήσω για τον διαιτητή. Θα την αναλύσω και θα τη σχολιάσω με ψυχραιμία".

Για τη γεύση που του αφήνει το πρωτάθλημα:

"Η γεύση που μου αφήνει το πρωτάθλημα είναι φανταστική. Αξίζαμε τον τίτλο. Η πορεία μας ήταν εξαιρεςτική. Η μία ήττα δεν ακυρώνει ό,τι έχουμε πετύχει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ