ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Η ενότητα είναι η δύναμή μας"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Tην ενότητα εντός της ομάδας θεωρεί ο Πέδρο Μαρτίνς ως το δυνατό ατού του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, όπως έγραψε στο λογαριασμό του στα social media μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Η εντυπωσιακή πορεία του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν δεν έχει σταματημό, με τους Πειραιώτες να επικρατούν 2-0 του ΠΑΟΚ στο Φάληρο στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου (ανατρέποντας την ήττα τους με 3-2 στην Τούμπα) και να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό μετά από 5 χρόνια.

Έτσι, με δεδομένο πως στο πρωτάθλημα οι "ερυθρόλευκοι" είναι το ακλόνητο φαβορί για να κόψουν πρώτοι το νήμα (+19 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), θα διεκδικήσουν κόντρα στην ΑΕΚ το νταμπλ ενώ ταυτόχρονα παραμένουν ζωντανοί στη μάχη της Ευρώπης έχοντας να δώσουν τη ρεβάνς με την Γουλβς στην Αγγλία για τους "16" του Europa League.

Όσο για το "μυστικό" που κάνει τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει φέτος, αυτό το "μαρτύρησε" ο Πέδρο Μαρτίνς μέσω ανάρτησής του στον επίσημο λογαριασμό του στα social media την Πέμπτη.

"Είμαι χαρούμενος και περήφανος που περάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου! Η ενότητα είναι η δύναμη μας. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να δουλεύουμε με σκοπό να κερδίσουμε τρόπαια για την οικογένεια του Ολυμπιακού", έγραψε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μαρτίνς: "Η ενότητα είναι η δύναμή μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-0: Πρόκριση με το μυαλό του και το σπαθί του
Μαρτίνς: "Υπερήφανος για την ψυχή που βγάζει η ομάδα μου"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ