ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: Η εξήγηση για τον αποκλεισμό Νάτχο - Βούκοβιτς

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε για την απόφασή του να αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο τους Νάτχο και Βούκοβιτς, ενώ και στη συνέντευξη Τύπου άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είχε παράπονα από τον διαιτητή Ματίας Γκεστράνιους μετά το νικηφόρο ( 2-1) ματς σε βάρος του Ατρόμητου. Αφού έληξε το παιχνίδι, με δόση ειρωνείας έκανε λόγο για " καλή διαιτησία, όπως πρέπει να είναι οι διαιτησίες".

Αναφορά στον Φινλανδό και στους βοηθούς του έκανε και στη συνέντευξη Τύπου, ενώ τοποθετήθηκε και για τον αποκλεισμό από την αποστολή των Νάτχο και Βούκοβιτς.

Για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα:

«Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς και δεν ξέρω αν ήταν τόσο κακό το ματς, αλλά οφείλεται στα ατομικά λάθη. Έγιναν πολλά ατομικά λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να προηγηθεί. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, παίξαμε πιο ομαδικά και με λιγότερα λάθη και για αυτό πήραμε τη νίκη. Πήραμε μία δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Η διαιτησία δεν ήταν καλή. Είδαμε διεθνείς διαιτητές που τα κριτήριά τους είναι διαφορετικά όταν έρχονται στην Ελλάδα. Είδαμε ότι υπάρχουν τελείως διαφορετικά κριτήρια. Ή αυτό συμβαίνει ή ήταν κακής ποιότητας διαιτητής ή δεν ήθελε να παίξει πιο καλά απ' ό,τι έκανε».

Για το πόσο τον ικανοποιεί η διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο δεύτερο ημίχρονο και για τους Νάτχο και Βούκοβιτς που έμειναν εκτός αποστολής:

«Η απόφασή μου δεν έχει καμία σχέση με τα μελλοντικά πλάνα. Ήταν μία από τις επιλογές που έκανα για σήμερα. Και οι δύο ανήκουν στον Ολυμπιακό. Έχουμε κάποια παιχνίδια, περιμένουν λίγα παιχνίδια και θα τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο, γιατί θέλουμε μόνο νίκες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την όρεξη που έδειξαν. Θέλω να κάνω ένα σχόλιο και για τον κόσμο που στήριξε την ομάδα, έδειξε ότι είναι εδώ και πάντοτε στηρίζει την ομάδα. Τους αρέσει αυτό που βλέπουν».

Για το τι είπε στο ημίχρονο στους ποδοσφαιριστές του:

«Μία βασική οδηγία που τους ζητήσαμε ήταν να παίξουμε με προσοχή στις γραμμές μας. Να απειλήσουμε τον αντίπαλο εκεί που ξέραμε ότι έχει πρόβλημα. Είπαμε και άλλα πράγματα που δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε και μένουν στα δικά μας αποδυτήρια».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ