ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς για τη Ριζούπολη: "Είναι κρίμα και λυπάμαι πολύ"

Μαρτίνς για τη Ριζούπολη: "Είναι κρίμα και λυπάμαι πολύ"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σχολίασε την επιλογή της Ριζούπολης ως έδρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ και υποστήριξε πως λυπάται γι' αυτό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova για την απόφαση να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη και εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή του με αυτήν την επιλογή.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε:

"Δεν είχα την ευκαιρία ως τώρα, αλλά θέλω να επισκεφθώ το γήπεδο στη Ριζούπολη για να δω μόνος μου πώς είναι ο αγωνιστικός χώρος, αλλά οι πληφορίες που έχω είναι ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση με όλο το σεβασμό απέναντι στον γηπεδούχο της Ριζούπολης, που είναι μια ομάδα που εκτιμούμε και σε σεβόμαστε.

Είναι άσχημο για το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ υπάρχουν καλύτερα γήπεδα, σε καλύτερες συνθήκες και καταστάσεις, είτε το Καραϊσκάκης είτε το ΟΑΚΑ είτε σε άλλα γήπεδα που μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός.

Νομίζω ότι επειδή πρόκειται για τελικό και επειδή ο τελικός πρέπει να είναι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, πρέπει να παίζουμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, για να μπορέσει να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο και να υπάρχει φυσικά και ο απαιτούμενος σεβασμός στους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν. Είναι κρίμα και λυπάμαι πάρα πολύ που δεν έχουμε φροντίσει να βρούμε έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο για να διεξαχθεί αυτός ο τελικός.

Πρώτο κριτήριο για να διεξάγονται τέτοιοι αγώνες είναι η ασφάλεια των παικτών, αλλά και να παρέχει τις συνθήκες για να διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας που θα είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι να το υποβαθμίζει".

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή και στην UEFA για τη Ριζούπολη, στην οποία αναδεικνύει τους λόγους για τους οποίους το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ακατάλληλο. Σε ανακοίνωσή της η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ έκανε λόγο για για δόλια και υπαγορευμένη απόφαση της ΕΠΟ να γίνει εκεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: "Δόλια και υπαγορευμένη απόφαση της ΕΠΟ"
Ολυμπιακός: Επιστολή και στην UEFA για τη Ριζούπολη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ