ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς για Σεμέδο: "Είναι παίκτης ελίτ, θα δυναμώσει την Πορτογαλία

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κλήση του Ρούμπεν Σεμέδο στην εθνική Πορτογαλίας, κάνοντας λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ελίτ, λέγοντας ότι θα δυναμώσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Προ ημερών ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην εθνική Πορτογαλίας τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στις επιλογές του για τους αγώνες με Λουξεμβούργο (11/10) και Ουκρανία (14/10), στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2020.

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Πέδρο Μαρτίνς, κλήθηκε να σχολιάσει την κλήση του ποδοσφαιριστή του από τον Σάντος και μιλώντας στο Rádio Renascença έκανε λόγο για παίκτη που ανήκει στην ελίτ.

Αρχικά είπε: "Είναι παίκτης με τεράστιο ταλέντο, τεράστια ικανότητα, ένας παίκτης ελίτ. Εδώ και καιρό έλεγα ότι είναι παίκτης επιπέδου εθνικής. Δεν είναι πλέον ένας ποδοσφαιριστής με προοπτική, αυτό έχει περάσει. Η εθνική Πορτογαλίας είναι πολύ καλά δομημένη. Με αυτή την προσθήκη όμως, θα γίνει ακόμα πιο δυνατή".

Όσο για το πώς είδε ο ίδιος την κλήση του Σεμέδο, απάντησε: "Είδα την κλήση του με μεγάλη ικανοποίηση και μεγάλη ευχαρίστηση. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τις φετινές του εμφανίσεις. Ο Ρούμπεν είναι ποιοτικός παίκτης που δούλεψε σκληρά για να φτάσει στην εθνική. Γνωρίζω ότι είναι ένας από τους μεγάλους στόχους που είχε".

Κατέληξε αναφερόμενος στην παρουσία του Σεμέδο στον Ολυμπιακό: "Έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην ομάδα. Είναι μεγάλος παίκτης και έχει καθοριστική συμβολή στους αγώνες του Ολυμπιακού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ