ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς για Φορτούνη: "Κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ ρωτήθηκε για την απουσία του Κώστα Φορτούνη από την αποστολή και απάντησε πως κανείς παίκτης δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ την Πέμπτη ( 22:00, COSMOTE SPORT 2) ρωτήθηκε για την απουσία του Κώστα Φορτούνη από την αποστολή των "ερυθρόλευκων" και απάντησε "ήταν μια απόφαση μας", ενώ εν συνεχεία σε δεύτερη ερώτηση απάντησε πως "κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό".

Ανταπόκριση, Λονδίνο: Διονύσης Βερβελές

-Νιώθετε πως το Λονδίνο σας χρωστάει κάτι από το περασμένο ματς με την Τότεναμ;
"Το παιχνίδι είναι σημαντικό και όλοι πιστεύουμε ότι η ομάδα θα δείξει τον ίδιο ενθουσιασμό και θέληση που έδειξε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το να παίξουμε καλά δεν είναι αρκετό, η νίκη είναι μονόδρομος. Οπότε πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε. Όμως η ομάδα έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο είναι κάτι που η ομάδα έχει δείξει ότι το θέλει, μπορείτε να το δείτε και μέσα στα αποδυτήρια ότι υπάρχει αυτό το πνεύμα, το πιστεύουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε".

-Πριν τρεις εβδομάδες δηλώσατε τη λίστα για το Europa League από την οποία απουσιάζουν οι Σεμέδο, Φορτούνης και Σουντανί πόσο δυσκολεύουν αυτές οι απουσίες το έργο σας;
"Πράγματι υπάρχουν τρεις απουσίες αύριο, οι δύο από ανάγκη και η μία από απόφαση μας. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως αυτή αυτή η ομάδα πολλές φορές έχει εκπλήξει με τις δυνατότητες. Πολλές φορές αντιμετωπίσαμε απουσίες αλλά κάναμε την έκπληξη. Δείξαμε ότι το θέλουμε, έχουμε την πίστη γιατί θα κάνουμε τα πάντα. Όσοι βρίσκονται εδώ έχουν αφομοιώσει το πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε πράξη".

-Μετά τη νίκη στην Τούμπα, σε ένα κρίσιμο ματς, πόσο έχει ανέβει η ψυχολογία της ομάδας;
"Το κίνητρο υπήρχε από την αρχή γιατί παίζουμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς. Όπως επίσης είναι σημαντικό για εμάς να παίζουμε στην Ευρώπη. Το ότι ερχόμαστε από μια σημαντική νίκη με έναν δυνατό αντίπαλο αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να έχεις κερδίσει ένα σημαντικό παιχνίδι. Ερχόμασταν προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά σίγουρα την ισορροπία της αυτοπεποίθησης τη βοηθάει η τελευταία μας νίκη".

-Με βάση την εικόνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" ποια θεωρείτε πως είναι τα καλύτερα στοιχεία της Άρσεναλ;
"Πράγματι η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που έχει βελτιωθεί στην επίθεση. Αυτό απέδειξε και το αποτέλεσμα του αγώνα. Όταν θέλει να βλάψει τον αντίπαλο μπορεί να το καταφέρει. Επίσης είναι μια ομάδα δυνατή στις μεταβιβάσεις. Εμείς από την άλλη δείξαμε πως για μεγάλο μέρος του αγώνα ήμασταν καλύτεροι. Οπότε πιστεύουμε στον εαυτό μας, πιστεύουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να επηρεάσει τις ισορροπίες του αγώνα. Έχουμε τα πλεονεκτήματα μας που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε".

-Ο Φορτούνης είναι εκτός αποστολής, τι έχετε να πείτε;
"Είναι μία επιλογή. Κανένας δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό. Αύριο ο Ολυμπιακός παίζει ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια Ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει πολλά μέχρι τώρα. Και αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Οι φίλαθλοι μας αξίζουν το καλύτερο. Αύριο θα είναι παρόντες χιλιάδες φίλαθλοι για να στηρίξουν την ομάδα και έχουμε σκοπό να κάνουμε τα πάντα για αυτή την ομάδα, όπως έχουμε κάνει τα πάντα μέχρι τώρα ως και θέλουμε να συνεχίσουμε".

-Θεωρείτε πως το αυριανό ματς θα κριθεί στη δίψα για το αποτέλεσμα ή στο μυαλό;
"Είναι πολλά τα συστατικά που χρειάζεται μια ομάδα για να προχωρήσει σε αυτή τη φάση. Φυσικά η δίψα παίζει μεγάλο ρόλο, φυσικά υπάρχουν πολλά στοιχεία που χρειάζεται μια ομάδα, η θέληση και μόνο δεν αρκεί. Για αυτό τα μεγάλα κλαμπ πληρώνουν περισσότερα χρήματα για να πάρουν καλύτερους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα θέληση υπάρχει, υπάρχει το αγωνιστικό πνεύμα. Έχουμε καλή οργάνωση, ποιότητα, καλούς παίκτες, καλή τακτική, μια ομάδα που αποτελεί μια οικογένεια. Η ομάδα μας έχει αποδείξει πως έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν τα συστατικά που χρειάζεται μια ομάδα για να πάρει το αποτέλεσμα. Μόνο η δίψα και η θέληση δεν αρκεί".

Δείτε τη χαρακτηριστική απάντηση του Μαρτίνς για τον Φορτούνη στο 35:35'' του VIDEO που ακολουθεί:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ