ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά"

EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από τη Γουλβς, ωστόσο τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι αποχαιρέτησαν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το κεφάλι ψηλά και περήφανα στέλνοντας μήνυμα για δυνατή συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα (1-0) το βράδυ της Πέμπτης (6/8) στο Μολινό από τη Γουλβς και το ταξίδι του στο Europa League έλαβε τέλος.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων από τον επίσημο λογαριασμό του στα social media εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας ωστόσο ότι ο ίδιος και οι παίκτες του αποχαιρέτησαν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της τρέχουσας σεζόν με το κεφάλι ψηλά και περήφανα στέλνοντας μήνυμα για δυνατή συνέχεια.

Αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους, εξέφρασε την πίστη για ένα λαμπρό μέλλον.

"Ύστερα από ένα μακρύ ταξίδι, το φετινό Ευρωπαϊκό μας όνειρο έφτασε στο τέλος του. Είμαστε απογοητευμένοι που βρισκόμαστε εκτός του Europa League, μιας και είχαμε μεγαλύτερες φιλοδοξίες, όμως φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι και την υπερηφάνεια μας άθικτη.

Ήταν τιμή για την ομάδα μας να είναι κομμάτι κάποιων αξέχαστων στιγμών για τον σύλλογο. Θα συνεχίσουμε δυνατά και συγκεντρωμένοι στο λαμπρό μας μέλλον. Έρχονται σπουδαία πράγματα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που πάντα μας υποστηρίζουν!", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Πέδρο Μαρτίνς.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Τα χρήματα που έχασε από τον αποκλεισμό
Χασάν: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο μερικές φορές"
Πασάλειψαν πάλι με baby oil τον Τραορέ πριν από το ματς για να μην τον "πιάνουν"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ