ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Έχουμε τα όπλα να εκπλήξουμε τη Μπασακσεχίρ"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Μπασάκσεχιρ και τόνισε πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη απ' ότι κόντρα στην Πλζεν.

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός διαθέτει τους παίκτες για να εκπλήξει την Μπασακσεχίρ και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο Πορτογάλος τόνισε πως η ομάδα του θα είναι καλύτερη απ' ότι στα ματς με την Πλζεν αλλά σημείωσε πως οι Τούρκοι ποιοτικά είναι καλύτεροι απ' ότι ήταν οι Τσέχοι.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Βαλμπουενά (έπαιζε στην Τουρκία) για τη Μπασακσεχίρ και τον τρόπο παιχνιδιού της:
"Σε ανεπίσημη βάση έχουμε κάνει κουβέντα με τον Βαλμπουενά αλλά και με άλλους παίκτες για τη Μπασακσεχίρ. Είμαστε απόλυτα πληροφορημένοι για τον αντίπαλό μας. Τον έχουμε μελετήσει καλά, έχουμε διάφορους μηχανισμούς που μας επιτρέπουν να... διαβάζουμε τον αντίπαλο".

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι για να πάρει θετικό αποτέλεσμα;
"Αυτό που χρειάζεται είναι να μην ξεχάσουμε την ταυτότητά μας. Να μην αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Να είμαστε προσεκτικοί και δυνατοί, γιατί θα αντιμετωπίσουμε ποιοτικό αντίπαλο. Και οι δύο βάσει ποιότητας αξίζουν να μπουν στους ομίλους. Παρόλο που έχουμε μπροστά μας δυνατό αντίπαλο, έχουμε τα όπλα μας για να εκπλήξουμε τον αντίπαλο".

Τι αποτέλεσμα θεωρείτε καλό για να έρθει η πρόκριση;
"Το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη. Η πρόκριση όμως θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί".

Πόσο πιο έτοιμη είναι η ομάδα σε σχέση με τον αγώνα στην Τσεχία και πόσο διαφορετικό περιμένετε τον αντίπαλο;
"Όταν περνάνε 15 μέρες, μια ομάδα βελτιώνεται. Είναι λογικό η φυσική κατάσταση να είναι βελτιωμένη. Αν συγκριθούν οι δύο ομάδες, η Πλζεν και η Μπασακσεχίρ, είναι και οι δύο ποιοτικές. Θέλουν να κυριαρχούν στα πρωταθλήματά τους και έχουν καλούς παίκτες. Η φιλοσοφία της Μπασακσεχίρ είναι αυτή του νικητή. Θέλω βέβαια να πω ότι μεμονωμένα οι παίκτες της Μπασακσεχίρ είναι καλύτεροι από αυτούς της Πλζεν".

Για το γεγονός ότι έχει αλλάξει προπονητή η Μπασακσεχίρ και πως είναι αβέβαιος ο τρόπος που θα αγωνιστεί:
"Είναι αλήθεια πως δεν γνωρίζουμε πώς θα κατέβει η Μπασακσεχίρ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ