ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Έρχεται η στιγμή που περιμέναμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανυπομονεί για την επανέναρξη των αγώνων και ενόψει της 1ης αγωνιστικής των playoffs με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ανέφερε πως "είμαστε ψυχικά και σωματικά έτοιμοι".

Την Κυριακή (7/6, 19.30) ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των playoffs της Super League 1. Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Πέδρο Μαρτίνς, ανυπομονεί για την επανέναρξη των αγώνων έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω του κορονοϊού.

Ο Πορτογάλος προπονητής έστειλε το μήνυμά του μέσω twiiter, γράφοντας τα εξής: " Η στιγμή που περιμέναμε έρχεται! Είμαστε ψυχικά και σωματικά έτοιμοι για την επιστροφή του πρωταθλήματος. Ανυπομονούμε για την επιστροφή μας στο γήπεδο και να σας κάνουμε υπερήφανους".

Σύμμαχος στην προσπάθεια των "ερυθρόλευκων" να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα είναι το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Δεν έχει προκύψει πρόβλημα τραυματισμού και άπαντες υπολογίζονται για την 20άδα.

Ο Ολυμπιακός υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση με 66 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία του είναι στο -14 με 52 βαθμούς (εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο CAS).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κασάμι: "Ίσως δοκιμάζω στην Ισπανία"
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει πρώτα να τσεκάρει τον Κάιπερς
Ολυμπιακός: Η Τούμπα δείχνει το δρόμο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ