ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: "Έπρεπε να αλλάξω τον Τουρέ αλλά..."

EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο δεκάλεπτο που στοίχισε στον Ολυμπιακό την ήττα από την Μίλαν και στο γεγονός που δεν είχε η ομάδα του για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το "Σαν Σίρο".

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Γκερέρο στο 14' και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος 1-0 στο ημίχρονο κόντρα στην Μίλαν όμως στο δεύτερο μέρος δεν άντεξε και με τα γκολ των Κουτρόνε (2) και Ιγκουαΐν υποχρέωθηκε να φύγει ηττημένος (1-3) κόντρα στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο.

" Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μεγάλο αντίπαλο και μία δύσκολη ομάδα όπως είναι η Μίλαν. Πιστεύω ότι για 70 λεπτά είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν ώριμοι και συγκεντρωμένοι. Δεχτήκαμε το γκολ και μετά χάσαμε τη συγκέντρωση μας.

Από τη στιγμή που βγήκε ο Τοροσίδης χάθηκε ο έλεγχος. Δεν είχαμε σκοπό να βγάλουμε τον Βασίλη (σ.σ.: Τοροσίδη), αλλά τον Γιάγια (σ.σ.: Τουρέ). Είχε μία ενόχληση, όμως, ο Βασίλης και γι' αυτό βγήκε. Θ

α πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και το πληρώσαμε.

Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Σε μία μεγάλη έδρα όμως όλα αυτά τα πληρώνεις. Είμαστε λυπημένοι και είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού που έδωσε βροντερό "παρών" στην Λομβαρδία.

"Ο κόσμος μας είναι φανταστικός, όμως, εμείς πρέπει να απαντάμε με νίκες. Αυτό γίνεται με έναν τρόπο να είμαστε ισορροπημένοι και συγκεντρωμένοι. Σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Ο κόσμος έρχεται για εμάς και πρέπει να ανταποδίδουμε με νίκες. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να παραδεχτούμε ότι σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και οφείλουμε να αλλάξει γρήγορα όλο αυτό.

Πραγματικά πιστεύω ότι είχαμε καλό έλεγχο στο κέντρο του γηπέδου. Γνωρίζαμε ότι η Μίλαν έχει παίκτες ποιότητας και γνωρίζαμε ότι η Μίλαν είχε παίκτες που θα μας δημιουργούσε προβλήματα.

Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του κέντρου γιατί θεωρούσαμε πως αυτό θα ήταν το σημαντικό στο παιχνίδι. Αποδείχτηκε, όμως, ότι δεν ήταν αρκετό".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ