ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Επιστρέψαμε στην κανονικότητα"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε μετά το 2-0 επί της Λαμίας ότι ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο ποδόσφαιρο που γνωρίζει καλά να παίζει, μετά την "εξαίρεση" κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για το ευχάριστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον καταρτισμό της ενδεκάδας λόγω των "ποιοτικών παικτών" μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 2-0 σε βάρος της Λαμίας. "Επιστρέψαμε στην κανονικότητα" ανέφερε ο Πορτογάλος, κάνοντας λόγο για την εξαίρεση στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τι σχολίασε για τον Ντέιβιντ Μπλατ.

- Τι κρατάτε στο παιχνίδι πέρα από τη νίκη;

"Σήμερα επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, έχουμε αποδείξει ότι παίζουμε έτσι παντού, με ποιότητα και ένταση. Είχαμε υπομονή. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, συνεχίσαμε με ένταση στο δεύτερο ημίχρονο, αυξήσαμε την ταχύτητα και πήραμε τη νίκη".

- Σας ικανοποίησε το rotation που κάνατε με τις πέντε αλλαγές σε σχέση με τον Παναθηναϊκό;

"Από όλους είμαι ικανοποιημένος. Δεν μπορούν όλοι να είναι στη λίστα της Ευρώπης, υπάρχει περιορισμός, αλλά όλοι οι παίκτες είναι ποιοτικοί".

- Πώς νιώσατε για τη βράβευση του Ντέιβιντ Μπλατ;

"Είναι χαρά μου να γνωρίζω ανθρώπους στον αθλητισμό με αυτήν την ποιότητα. Καλοί στη δουλειά τους, αλλά και μεγάλοι άνθρωποι. Έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ του Ολυμπιακού. Είναι σημείο αναφοράς και παράδειγμα για τη ζωή αυτός ο άνθρωπος".

- Πώς βιώσατε το χειροκρότημα από τους οπαδούς;

"Όταν μία ομάδα κερδίζει, αυτές είναι όμορφες στιγμές. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ, υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ, είναι ευχάριστο πρόβλημα για εμένα. Όταν καλούμαστε να αλλάξουμε σχήμα και πρόσωπα, είναι τόσο ποιοτικοί που τα καταφέρνουν άμεσα να κάνουν αυτό που θέλουμε".

- Ο Λοβέρα δήλωσε ότι από την ανυπομονησία του να παίξει, δεν άκουγε τις οδηγίες που του δίνατε. Τι βαθμό του βάζετε;

"Του είπα ότι θέλω να νιώθει άνετος και ελεύθερος, ότι η ομάδα είναι γύρω του να τον στηρίξει. Ότι είμαστε εδώ να τον βοηθήσουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του".

- Έχετε δύο επιθετικούς που βάζουν γκολ, τον Γκερέρο και τον Αραμπί. Είναι πρόβλημα για εσάς ποιον θα

"Είναι ευχάριστο πρόβλημα. Σκοράρουν εύκολα και οι δύο και αυτό είναι σημαντικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ