ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Εμείς τη δουλειά μας..."

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στους παίκτες του για την κατάσταση που επικρατεί και το επερχόμενο κρίσιμο ματς με τον Παναιτωλικό.

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (7/12) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτός του Βαλμπουενά που τέθηκε εκτός πλάνων, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα σε σχέση με τους παίκτες που υπολογίζει το τελευταίο διάστημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως, μίλησε στους παίκτες του, για την κατάσταση των τελευταίων ημερών, αλλά και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οι παίκτες (και με δηλώσεις τους) μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ασχολήθηκαν με το κομμάτι της διαιτησίας με έντονα παράπονα για το μη καταλογισμό πέναλτι στο 50’, αλλά και τη συμπεριφορά του Ισπανού διαιτητή προς το τέλος του ματς.

Φυσικά, είναι ενημερωμένοι και για την καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ, σχετικά με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Έγινε και κουβέντα εκτός προπόνησης, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας τους, έδωσε το στίγμα του.

"Φτάνουν πολλά στα αυτιά σας. Όλοι βλέπουμε τι γίνεται, αλλά πλέον πρέπει να δούμε τη δουλειά μας. Πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτό που κάνουμε μέσα στο γήπεδο και πως θα το κάνουμε καλύτερα", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών.

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ"

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως αναμενόταν, έκανε ειδική αναφορά και στον Παναιτωλικό, τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Όπως φάνηκε από τα λόγια του, έχει εξαιρετική γνώμη για την ομάδα του Αγρινίου.

"Είναι τελευταίος στη βαθμολογία ο Παναιτωλικός, αλλά νομίζω πως με την εικόνα του δεν αξίζει να είναι εκεί. Έχουν παλέψει τα ματς και σε κάποια στάθηκαν και άτυχοι. Θα μας βάλουν δυσκολίες πολλές, θέλουν βαθμούς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να κάνουμε τη δουλειά μας", ήταν τα λόγια του Μαρτίνς.

Προφανώς και ο Πορτογάλος προπονητής έχει εικόνα από τα τρία τελευταία εντός έδρας ματς του Παναιτωλικού. Σε αυτά, παραμένει αήττητος. Τρεις ισοπαλίες μετράει από την ώρα που κάθισε στον πάγκο του ο Μάκης Χάβος. 0-0 με τον Παναθηναϊκό, 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης και 2-2 με την ΑΕΛ. Τις δύο του ήττες, τις είχε κάνει νωρίς. Έχασε 1-2 από την Ξάνθη τέλος Αυγούστου και 0-1 από την ΑΕΚ την 21η Σεπτέμβρη. Αυτά βλέπει και ο Μαρτίνς και ξέρει ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο για την ομάδα του, που θέλει να επιστρέψει πάντως στα θετικά αποτελέσματα.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν πήρε εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες είχαν ανακοινώσει τη θέση τους μετά τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και έτσι οι οπαδοί των ερυθρολεύκων θα παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το ματς. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος στο πρωτάθλημα, οπαδοί του Ολυμπιακού σε εκτός έδρας ματς, ήταν μόνο στην Ξάνθη. Πολλοί ρωτούν για τον αγώνα της 14ης ημέρας, με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η λογική λέει πως εκεί θα είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, καθώς η διοίκηση των Αρκάδων έχει διαφορετική οπτική σε αυτά της τα ματς. Λεπτομέρειες πάντως και οριστική απόφαση, θα δοθούν τις επόμενες ημέρες

*Το Έπαθλο "Ευ Αγωνίζεσθαι" θα απονεμηθεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, για τη σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία τους με την κοινή παρουσία και βράβευση στο στάδιο Καραϊσκάκη της Μυρτούς και της Τόνιας, πριν από το ματς τους στο Καραϊσκάκη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ