ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ευκαιρία να περάσουμε"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υπέδειξε ως μεγαλύτερο επίτευγμα των ερυθρολεύκων το γεγονός ότι έχουν αποκαταστήσει τη φήμη τους στην Ευρώπη και υποστήριξε ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι και ανυπόμονοι για την πρόκριση επί της Γουλβς. Η πίστη στον Αλέν.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη μεγάλη ρεβάνς με την Γουλβς (6/8, 22:00) για τους 16 του Europa League με στόχο την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης και το Sport24.gr βρίσκεται στο Γουλβερχάμπτον.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΤΟΝ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Πέδρο Μαρτίνς, υπέδειξε κατά τη συνέντευξη Τύπου η οποία διεξήχθη χωρίς εκπροσώπους Τύπου λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού ως μεγαλύτερο επίτευγμα των ερυθρολεύκων το γεγονός ότι έχουν αποκαταστήσει τη φήμη τους στην Ευρώπη.

"Η ομάδα μας είναι γεμάτη υψηλό κίνητρο, είναι πολύ καλά προετοιμασμένη, είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα είδα μέσα στην ομάδα αυτή την εβδομάδα. Είδα μια ομάδα πολύ δυνατή και ανυπόμονη, είναι σημαντικός ο αγώνας για την ομάδα μας, για την ιστορία και για τους παίκτες και τις καριέρες τους. Είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον αυριανό αντίπαλο, είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε δουλέψει πολύ να φθάσουμε έως εδώ και αύριο είναι ευκαιρία να συνεχίσουμε ακόμη πιο πέρα, κάτι το οποίο επιθυμούμε πάρα πολύ", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για το διάστημα αποχής λόγω κορονοϊού: "Δεν θα δούμε πολλές διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Η Γουλβς έχει το ίδιο στυλ τρία χρόνια, ο Νούνο Εσπίριτο γνωρίζει τον Ολυμπιακό. Νομίζω δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις αν και φυσικά κάθε ομάδα έχει τη στρατηγική της. Εμείς έχουμε έτοιμο το πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να το ακολουθήσουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι. Η πανδημία δημιούργησε πρόβλημα σε όλη την κοινωνία, όχι μόνο σε εμάς και το ποδόσφαιρο. Παρόλο που σίγουρα υπάρχει κούραση από τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες, εγώ βλέπω μια ομάδα συγκεντρωμένη, με θέληση, κίνητρο και επιθυμία, μια ομάδα πρόθυμη να χτίσει και να δημιουργήσει καινούργια πράγματα".

Για τον Μπομπί Αλέν, ο οποίος θα υπερασπιστεί την εστία λόγω τραυματισμού του Ζοζέ Σα: " O Μπομπί είναι καλός αθλητής, μαζί με τον Τζολάκη ανάγκασαν τον Σα να δουλέψει πολύ. Είναι έτοιμος, είναι συγκεντρωμένος και περιμένουμε να ανταπεξέλθει".

Για την αγγλική ομάδα: "Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη Γουλβς, έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στην έδρα της, ίσως και τα καλύτερα από όλες τις ομάδες. Ξέρουμε ότι έχουμε μια κυνική κι αποτελεσματική ομάδα. Περιμένουμε να γίνει ένας πάρα πολύ ωραίος αγώνας. Είναι το επίπεδο πολύ υψηλό σε αυτή τη φάση. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να προκριθεί και εμείς είμαστε μία από αυτές".

Για την πορεία του Ολυμπιακού και το μεγαλύτερο επίτευγμά του: "Το έχω πει πολλές φορές. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη και έχει αποκαταστήσει τη φήμη του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μία από τις δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα από όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα. Κάναμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ