ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ ανεφερε πως είναι απογοητευμενος με το αποτέλεσμα και το ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-0), ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανεφερε πως είναι απογοητευμενος με το αποτέλεσμα και το ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει το τρίποντο στο ΟΑΚΑ.

Για την ευκαιρία του Γκιλιέρμε είπε: "Σήμερα πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να βάλουμε το πολυπόθητο γκολ. Δεν ήταν μόνο το δοκάρι του Γκιγιέρμε. Είχαμε και την ευκαιρία του Μπουχαλάκη αλλά και του Ελ Αραμπί. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και ήμασταν η ομάδα που απείλησε περισσότερο. Η ΑΕΚ επιχείρησε να μας πιέσει, να αξιοποιήσει τυχόν λάθη και να απειλήσει από στατικές φάσεις. Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε περισσότερη δημιουργία, να είχαμε βάλει γκολ και να είχαμε πάρει αποτέλεσμα".

Για το χρονικό σημείο των αλλαγών ανέφερε: "Νομίζουμε πως μέχρι εκείνο το σημείο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Εάν είχαμε κάνει πιο νωρίς αλλαγή μπορεί να χάναμε το κέντρο. Παίξαμε με αντίπαλο που είχε το πνεύμα των αντεπιθέσεων και με στημένες φάσεις. Εμείς είχαμε την πρωτοβουλία και δεν είχε νόημα να βάλεις παραπάνω επιθετικούς".

Για το πάθος που ίσως θα έπρεπε να είχε παραπάνω η ομάδα του σχολίασε: "Διαφωνώ. Δεν υπήρχαν στιγμές που δεν παίξαμε με πάθος, με δύναμη ή σβηστοί. Αναγκάστηκαν οι αντίπαλοι να κάνουνε λάθη. Δείτε και τις αντιδράσεις της άλλης ομάδας και της εξέδρας. Ήμασταν η ομάδα που κυνήγησε πιο πολύ το γκολ. Έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δεν μας έλλειπε το πάθος όμως σε καμία περίπτωση".

Για το αποτέλεσμα και τους Χριστοδουλόπουλου - Φορτούνη ανεφερε: "Όχι. Σας είπα δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσουμε για το παιχνίδι μας και για τους Φορτούνη και Λάζαρο".

Για τον Ποντένσε και το μπλοκάρισμα της μεταγραφής του στη Γουλβς: "Πράγματι, είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Ενδιαφέρονται για αυτόν πολλοί σύλλογοι. Εφόσον μείνει στον Ολυμπιακό θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Εάν μείνει αυτό θα μας χαροποιήσει πολύ".

Για την απώλεια βαθμών για το πρωτάθλημα, δήλωσε: "Το πρωτάθλημα είναι πολύ μακριά ακόμα. Θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Δεν νομίζουμε πως ήταν τόσο καθοριστική στιγμή σήμερα. Ο Ολυμπιακός ήταν μία ομάδα που κοίταζε να κερδίσει και η ΑΕΚ μία ομάδα που κοίταζε να μην χάσει".

Τέλος, για την διαχείριση του αγώνα κατέληξε: "Απ' ότι είδαμε, μεγάλο μέρος του παιχνιδιού της ΑΕΚ ήταν να ακυρώσει τα δυνατά μας σημεία. Να μην αναπτυχθούμε καλά. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν σκοράραμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ