ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Εδώ και στο επόμενο πρωτάθλημα για να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα"

Μαρτίνς: "Εδώ και στο επόμενο πρωτάθλημα για να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα"

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε μετά το 4-0 σε βάρος της Ξάνθης ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό με σκοπό να συνεχίσει τη δουλειά που ξεκίνησε, ώστε "να κάνουμε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα".

Μετά το 4-0 επί της Ξάνθης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε: "Αυτή τη χρονιά έχουμε περάσει πολύ όμορφες βραδιές σε αυτό το γήπεδο και θέλαμε να τελειώσουμε με αυτόν τον τρόπο. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας που πάντα μας υποστήριζαν και ήταν κοντά μας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Είναι ένας από τους σοβαρούς λόγους που καταφέραμε να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε με αυτόν τον όμορφο τρόπο στο γήπεδό μας. Αξίζει το χειροκρότημα γι' αυτούς τους φιλάθλους. Τους αξίζει να βλέπουν την ομάδα τους και να πηγαίνουν ικανοποιημένοι στο σπίτι τους. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας και ιδιαίτερα στον Ποντένσε, ο οποίος πέρασε μια πολύ δύσκολη βραδιά, γιατί πολύ πρόσφατα έχασε τον παππού του. Τα συλλυπητήριά μας και ένα δυνατό χειροκρότημα για την προσπάθεια που έκανε σήμερα.

Είμαστε εδώ για να βελτιώνουμε την ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Θα είμαστε εδώ παρόντες για να συνεχίσουμε και στο επόμενο πρωτάθλημα τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει".

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος μίλησε...

Για τη διαφορά με τον ΠΑΟΚ και το αν είναι στεναχωρημένος:

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοια εκτίμηση. Θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Είναι λογικό να οφείλεται στις μεταξύ μας αναμετρήσεις αυτή η διαφορά. Έχουμε όμως ακόμα ματς να παίξουμε. Δεν είναι τώρα η στιγμή. Μόλις τελειώσει η χρονιά θα απαντήσουμε με ψύχραιμο και λογικό τρόπο γιατί αυτό θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Θα τα πούμε και θα αναφέρουμε την εκτίμησή μας».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Είναι μεγάλη η ευθύνη που έχουμε στον κόσμο. Υπάρχουν όμως ματς που έχουμε ικανοποιήσει τον κόσμο. Εκτιμώ πολύ την συμπαράσταση του κόσμο. Είναι κάτι αμοιβαίο. Δουλεύουμε πολύ για να τους κάνουμε χαρούμενους. Νομίζω ότι απολαμβάνουν αυτό που βλέπουν ακόμα και εάν τα αποτελέσματα δεν είναι τα ανάλογα. Ο Ποντένσε ήρθε εδώ λυπημένος και σαν άρρωστος επειδή έχασε τον παππού του αλλά δεν ήθελε να χάσει το ματς. Ήθελε να είναι εδώ. Είμαστε εδώ για να παλεύουμε απέναντι σε οποιονδήποτε και σε οτιδήποτε».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Η συνείδησή μου εμένα αλλά και των παικτών μας είναι ήσυχη. Ευτυχισμένοι δεν είμαστε αλλά κάναμε ότι μπορούσαμε για το πρωτάθλημα. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ μπορούμε να μιλήσουμε για να τα αναλύσουμε όλα. Παλέψαμε και κάναμε τα πάντα. Ότι περνούσε από τον έλεγχό μας για να είμαστε πρώτοι. Παλέψαμε σε αυτά που μπορούσαμε να ελέγξουμε...».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ