ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Διαχειριστήκαμε το ματς με άριστο τρόπο"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο δυνατό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο ματς με την Πλζεν, αλλά και στην στήριξη του κόσμου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός ήταν υπερηχητικός, έβαλε τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, "διέλυσε" 4-0 την Πλζεν στο Φάληρο και πέρασε στον γ' προκριματικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπασακσεχίρ.

Όπως ήταν φυσιολογικό ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος κόουτς στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά μιλώντας για την εικόνα του Ολυμπιακού: "Πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε πολύ σωστά και πολύ έξυπνα το ματς. Το είχαμε δουλέψει πολύ καλά. Το κλειδί ήταν τα πρώτα 15 λεπτά. Ημασταν πολύ καλοί και καταιγιστικοί. Αυτά τα 15 λεπτά με 30.000 οπαδούς στο πλευρό μας ήταν το κλειδί. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και αυτό οδηγήσε στην απόδοση της ομάδας και στο 2ο μέρος. Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ ικανό και έμπειρο αντίπαλο. Έπρεπε να την αντιμετωπίσουμε και έξυπνα και με ποιότητα. Διαχειριστήκαμε το ματς με άριστο τρόπο και είχαμε και το αποτέλεσμα".

Για το σχόλιο του Βρμπα για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη και τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Συμφωνώ απόλυτα. Ήταν καταπληκτικοί οι φίλαθλοί μας. Όταν τους έχουμε μαζί μας μας βοηθούν πολύ. Ήρθαν σήμερα και μας βοήθησαν πολύ".

Για το φιλικό της Μπασακσεχίρ με την ΑΕΚ: "Φυσικά και θα μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι. Οι βοηθοί μας από αύριο θα αναλύουν τον αντίπαλό μας και θα το δούμε αυτό το ματς. Αύριο πιστεύουμε ότι θα δείξει και την 11άδα που θα έχει στην Τουρκία για το πρώτο ματς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ