ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Διακοπές τέλος, έχουμε δουλειά…"

Μαρτίνς: "Διακοπές τέλος, έχουμε δουλειά…"

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την πρώτη τους προπόνηση μετά τη μίνι άδεια που τους έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Πορτογάλο κόουτς να τους βάζει σε διαδικασία προετοιμασίας ενόψει Γουλβς.

Την πρώτη τους προπόνηση έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Δευτέρα, μετά τη μίνι-άδεια που είχαν. Οι παίκτες των Πειραιωτών, είχαν Πέμπτη απόγευμα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, για να ξεκουραστούν. Για να πάρουν τις ανάσες τους. Κι αν κρίνει κανείς από τα μέρη που πήγαν, το είδαν ως μια καλή ευκαιρία για μίνι-διακοπές.

Ο Σα στη Ζάκυνθο, ο Ραντζέλοβιτς στη Μύκονο, μέχρι και ο Μαρτίνς μετέβη στην Κρήτη.

Ο 50χρονος τεχνικός πάντως χθες, με την επιστροφή στις προπονήσεις, έβαλε… τέλος. «Διακοπές τέλος, έχουμε δουλειά…», επισήμανε μεταξύ άλλων. Είναι ξεκάθαρο πως θέλει να βάλει τους ποδοσφαιριστές του στη διαδικασία προετοιμασίας για τη ρεβάνς με τους Γουλβς. Στις 6 Αυγούστου, ο Ολυμπιακός έχει την ιστορική ευκαιρία να προκριθεί στο Final-8 του Europa League.

Ο Μαρτίνς έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Δεν τους φοβήθηκε σε καμία των περιπτώσεων, ότι έχουν «αδειάσει». Γι’ αυτό και ήταν κάπως χαλαρός το τελευταίο διάστημα. Δεν τους «μάντρωνε» στο Ρέντη ή δεν τους πήγαινε μία ημέρα νωρίτερα σε εκτός έδρας ταξίδια ή αποστολές για ματς στην Αθήνα. Θέλησε να τους αφήσει με τις οικογένειές τους, να έχουν το χρόνο τους.

Βλέπει τι συμβαίνει, η χρονιά… δίπλωσε για τα καλά πλέον. Σε δύο ημέρες, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το 4-0 με την Πλζεν στα προκριματικά του Champions League, αυτής της περιόδου παρακαλώ! Απίστευτο, αλλά αληθινό… Πως να αντέξουν οι ποδοσφαιριστές; Οι υπόλοιποι, έχουν φύγει σε άδεια, όλες οι ομάδες ξεκουράζονται. Ο Μαρτίνς έτσι, έδωσε τη δυνατότητα για κάποιες ανάσες, αλλά πλέον τους περιμένει μια εβδομάδα με σκληρή δουλειά. Την Τετάρτη (29/7) στο Ρέντη θα υπάρχει το φιλικό με την Ομόνοια. Ένα καλό τεστ, από τη στιγμή που η ΕΠΟ αποφάσισε να μη διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου.

Σε αυτό το κομμάτι, ο Μαρτίνς εννοείται πως είναι αρκετά εκνευρισμένος και με την πρώτη ευκαιρία, δεν θα το κρύψει μέσω των δηλώσεών του. Ήθελε τον τελικό, να ξεμπερδεύει η ομάδα με τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις της και να εστίαζε στην Ευρώπη. Ανεξάρτητα αν θα τα καταφέρει ή όχι με τους Γουλβς.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Αν πάντως ο Ολυμπιακός στις 6 Αυγούστου αποκλείσει την παρέα του Ποντένσε, δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα! Το σενάριο λέει πως θα μεταβεί στη Γερμανία, εκεί όπου θα μπει στη μάχη του Final-8 του Europa League. Θυμίζουμε πως στελέχη του Ολυμπιακού είχαν ταξιδέψει προ καιρού στη Γερμανία, είχαν δει και κάνει προκράτηση ξενοδοχείου, αλλά και γήπεδο για προπονήσεις.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, ακόμη και από τέτοιες λεπτομέρειες, στον Ολυμπιακό έχουν μπει σε ευρωπαϊκό μοτίβο. Δεν ήταν… γραμμένο να γίνει ο τελικός Κυπέλλου, έτσι συγκεντρώνονται στους Γουλβς και μόνο.

Τις επόμενες ημέρες, ο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει και ανάλυση του αντιπάλου στους ποδοσφαιριστές του. Το τμήμα αναλυτών επεξεργάζεται όλα τα τελευταία στοιχεία από τα ματς της αγγλικής ομάδας και θα γίνει η σχετικά ανάλυση στους «ερυθρόλευκους». Καλή δουλειά είχε γίνει και πριν το ματς άλλωστε, απλά έχουν μεσολαβήσει αρκετά από εκείνη την αναμέτρηση του Μαρτίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ