ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν υπάρχει καμία κούραση, μπορούμε να πετύχουμε πολλά"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη (1-2) του Ολυμπιακού επί του Άρη, στάθηκε στην παρουσία των Τοροσίδη - Αβραάμ, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του δεν είναι κουρασμένοι.

Ο Ολυμπιακός, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή, επικράτησε 2-1 του Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέδρος Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει κούραση στην ομάδα.

"Αυτή η ομάδα πραγματικά έχει αποδείξει πως μπορεί να παλεύει πάρα πολύ και έχει καταφέρει πολλά. Σήμερα, παρότι ήμασταν σε μία λιγότερο καλή στιγμή, αποδείξαμε πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα και απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, αποδείξαμε πως μπορούμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα. Αφιερώνω το αποτέλεσμα στους ποδοσφαιριστές μας", δήλωσε ο Πορτογάλος, ενώ για την παρουσία του Αβραάμ και του Τοροσίδη, σχολίασε:

"Δεν υπάρχει καμία κούραση. Απλά, αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι πως βρισκόμαστε σε μία λιγότερο καλή στιγμή. Δεν μπορούμε να πούμε πως υπάρχει κούραση. Ο Αβραάμ, αλλά και ο Τόρο είναι πάντα εδώ, έτοιμοι να μπουν μέσα και να βοηθήσουν την ομάδα τους, όποτε τους χρειαστεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ