ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν θα ρίξω σε κανέναν την ευθύνη"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κατηγόρησε τους παίκτες του για τον αποκλεισμό από τους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε μετά τον αγώνα με τη Λαμία ότι δεν επιρρίπτει την ευθύνη σε κανέναν.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Λαμία κι αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας, ωστόσο απέφυγε να κάνει καταμερισμό ευθυνών τούτη την ώρα.

"Δεν είχαμε πάθος και ένταση. Δεν δηλώσαμε την πρόθεσή μας να νικήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ με τη μία και μοναδική φάση του αντιπάλου ήμασταν καταιγιστικοί, χάσαμε πολλές ευκαιρίες,κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε, σε καμία περίπτωση δεν θα κατηγορήσω τους παίκτες. τα έδωσαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε να νικήσουμε και να πάμε στον τελικό, νιώθουμε απογοήτευση".

- Ποιος έχει την ευθύνη:

"Δεν είχαμε την ένταση που έπρεπε στο πρώτο μέρος, δεν είχαμε την απαιτούμενη δυναμική. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε εντελώς εικόνα. Δεν θα ρίξω κάπου την ευθύνη. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, να ξεχάσουμε ό,τι έγινε. Ξέρουμε ότι δεν είναι αυτή εικόνα και ότι δεν είναι αυτός στόχος του Ολυμπιακού. Αυτό που πετύχαμε είναι πολύ λιγότερο από τις απαιτήσεις που έχει αυτό το τεράστιο κλαμπ. Δουλεύει στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και έχει ένα πρόεδρο που προσφέρει τα πάντα".

- Οι τελικές είναι 28 και ο αντίπαλος έκανε 19 εποκρούσεις. Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι, τι θα ήταν αυτό;

"Τα νούμερα που αναφέρατε τα λένε όλα. Μας λείπει η αποτελεσματικότητα. Είναι κάτι που μας έχει στοιχίσει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό είναι πρόβλημα που μας έχει στοιχίσει από την αρχή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ