ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν παίξαμε όπως ο Παναθηναϊκός, με ψυχή"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρτίνς ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν μπήκαν συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα στάθηκε στο ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έπαιξαν με ψυχή όπως έκαναν οι αντίπαλοι τους.

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν μπήκαν συγκεντρωμένοι στο ματς και παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έπαιξαν με ψυχή.

Την ίδια ώρα ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά τόνισε ότι δεν υπάρχει η δικαιολογία της κούρασης για τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού

Είδαμε έναν Ολυμπιακό άνευρο, χωρίς ένταση, οφείλεται στο ότι επιλέξατε την ίδια ενδεκάδα με την Τότεναμ; Σε κάτι άλλο;

"Ειλικρινά δεν πιστεύω πως συμβαίνει αυτό σε μια ομάδα που θέλει να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη και να πάρει το πρωτάθλημα η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με μεγάλη διαφορά απ' ότι έχουμε συνηθίσει. Δεν είχαμε συγκέντρωση, κάναμε αρκετά λάθη κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιξε με ψυχή. Η ευθύνη για τον τρόπου που μπήκαμε βαραίνει εμένα δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία η κούραση".

Σε ένα ντέρμπι κάθε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό αλλά θεωρείτε κακή την ισοπαλία για την ομάδα σας;

"Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μπορεί να θεωρηθεί καλό. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει κάνει καλά αποτελέσματα αλλά δεν παύει να είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Δεν είχαμε τη συμπεριφορά και την απόδοση που έπρεπε. Δείξαμε δυο πρόσωπα, πριν τέσσερις μέρες δείξαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο απ' ότι σήμερα και πρέπει άμεσα να αλλάξουμε το τσιπ. Αυτό λοιπόν δεν μας αφήνει ικανοποιημένους".

Ο Παναθηναϊκός είχε έλλειψη αυτοπεποίθησης μετά το 0-1 μήπως δεν κυνηγήσατε εκεί το δεύτερο γκολ;

“Πραγματικά κυνηγήσαμε την αντίδραση παρά την πρόληψη. Θα έπρεπε να προσέξουμε περισσότερο. Δεν παίξαμε όπως έπαιξε ο Παναθηναϊκός με ψυχή, έπαιξε έντονα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το παιχνίδι που κάναμε ήταν κακό".

Θεωρείτε πως υποτιμήσατε τον αντίπαλο;

"Όχι σε καμία περίπτωση γιατί ένα ντέρμπι πάντα είναι ένα ντέρμπι ιδίως κόντρα σε έναν αντίπαλο που μπορεί να μας δυσκολέψει. Από το πρώτο λεπτό δεν καταφέραμε να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν έχει να κάνει με την κούραση αλλά κυρίως λόγω συμπεριφοράς, να είμαστε κυρίαρχοι στο παιχνίδι, να πάρουμε τον έλεγχο. Δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε και δεν μπορέσαμε να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε".

Μετά το ματς με την Τότεναμ ο κ. Μαρινάκης είπε πως μπορούσε η ομάδα να εξετάσει το δεδομένο να μην παίξει στην Ελλάδα, στον ενάμιση χρόνο που είστε εδώ έχετε διατυπώσει κάποιο λόγο για να γίνει αυτό;

"Όχι δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του προέδρου μας"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ