ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά κάποιων παικτών"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Ολυμπιακό να επικρατεί 5-0 της Γιαγκελόνια, αλλά μετά το τέλος του αγώνα, υποστήριξε ότι η συμπεριφορά κάποιων παικτών στο τελευταίο μισάωρο δεν του άρεσε καθόλου.

Η πεντάρα σε βάρος της Γιαγκελόνια δεν άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε αιχμές σε βάρος παικτών που στο τελευταίο 30λεπτο. Ο Πορτογάλος ανέφερε:

"Είμαι ευχαριστημένος με το πρώτο ημίχρονο, ειδικά με τα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα, είδα πράγματα που θέλω στην ομάδα. Είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας στα πρώτα 60 λεπτά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν μου άρεσαν τα τελευταία 30 λεπτά. Υπήρξαν πέρυσι παίκτες που έκαναν καταπληκτική χρονιά και δεν μου άρεσε η συμπεριφορά τους στα τελευταία 30 λεπτά. Ναι μεν ο αντίπαλος ήταν πίσω στο σκορ με διαφορά, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν θα δώσουμε σημασία στο 5-0 όπως δεν δώσαμε σημασία στα προηγούμενα αποτελέσματα. Κάποιοι παίκτες που πέρυσι έκαναν ωραία πράγματα, σε αυτό το παιχνίδι δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω στα τελευταία 30 λεπτά. Ας προσέξουν αυτοί οι παίκτες. Δεν έδωσαν το παραπάνω που έπρεπε να δώσουν. Κάποιοι παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα ή έπαιξαν λιγότερο πέρυσι, αποδίδουν καλύτερα".

Ερωτώμενος για τα στοιχεία που είχε στο παιχνίδι του ο Ελ Αραμπί και τα οποία οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο να τον αποκτήσουν, απάντησε:

"Δεν θα μιλήσω για παίκτες που δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα. Έκανε εκπληκτικό παιχνίδι ο Γκερέρο σήμερα, ο Σολδάνο είναι καλός επαγγελματίας, ο Κάιπερς το ίδιο, ο Ντουρμισάι κάνει καλή προσπάθεια να είναι μαζί μας".

Για το αν αλλάζει ο προγραμματισμός του ρόστερ μετά τον τραυματισμό του Βούκοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα για αποθεραπεία:

"Είναι μία λύση λιγότερη. Το ιδανικό στη φάση που είμαστε τώρα, είναι να έχουμε τέσσερις στόπερ. Έπρεπε να γυρίσει γρήγορα στην Αθήνα γιατί εδώ δεν έχουμε τις συνθήκες που θα θέλαμε για να κάνει καλή αποθεραπεία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιαγκελόνια - Ολυμπιακός 0-5: Ερυθρόλευκη... καταιγίδα
Ολυμπιακός: Υπογράφει και φεύγει για Αυστρία ο Ελ Αραμπί
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ