ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: "Δεν καταλαβαίνω πώς ένας ξένος διαιτητής πήρε αυτές τις αποφάσεις"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία του Ελβετού Γιάκοτετ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός άξιζε τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το τελικό 1-1 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

Αν αφήναμε στην άκρη το αποτέλεσμα, τι ήταν αυτό που θα κρατάγατε από το παιχνίδι;

Αυτό που έχω να πω είναι ότι τέτοια παιχνίδια θα μπορούσαν να προφέρουν κάτι όμορφο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί βλέπουμε όλη την ποιότητα και αντιπαλότητα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δυστυχώς βλέπουμε ότι υπάρχουν πράγματα που τα αδικούν.

Είδαμε σήμερα ότι υπήρχαν διαιτητικά λάθη. Θέλω να μιλήσω γιατί τα βλέπω τώρα από ψύχραιμη πλευρά. Αυτό που μπορώ να παρατηρήσω είναι το λάθος του διαιτητή.

Προσπαθώ να καταλάβω τις αποφάσεις που πήρε στο 47', στο 63', στο 83' και στο 84'. Παρατηρείστε αυτές τις φάσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις. Όταν λέγαμε ότι θα έρθουν ξένοι διαιτητές, λέγαμε ότι δεν θα τα βλέπαμε αυτά. Όμως είναι πολύ έξυπνο το πώς δουλεύει όλο αυτό.

Ο κόσμος είναι στενοχωρημένος, οι παίκτες είναι στενοχωρημένοι, όλοι μας. Τα έδωσαν όλα οι παίκτες. Έπαιξαν σαν πολεμιστές, προσπάθησαν ως το τέλος. Δυστυχώς όμως το ματς θα ήταν τελείως διαφορετικό αν δεν είχαμε αυτές τις αποφάσεις. Τώρα που είμαστε πιο ψύχραιμοι, αυτή τη στιγμή υπάρχει και ο θυμός και αναρωτιέμαι και παρατηρώ γιατί συνέβη αυτό.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας ξένος διαιτητής με ποιότητα που είναι προετοιμασμένος για να σφυρίξει τέτοια ματς, από το πρώτο λεπτό ως το 90' ο αντίπαλος κάνει πολλά φάουλ που διακινδυνεύουν την ακεραιότητα των παικτών μας, δεν υπάρχει ούτε μία κίτρινη, δεν υπάρχει μία απόφαση να αποδώσει δικαιοσύνη στον τρόπο που έπαιζαν οι παίκτες μας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε συνεχώς σκληρά μαρκαρίσματα και δεν τα έβλεπε ο διαιτητής. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έδωσε την εξέλιξη που έπρεπε να δώσει. Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι ξένος. Απλώς από έναν ξένο διαιτητή που επιλέγουμε για να σφυρίξει τέτοια ματς, δεν περιμένουμε αυτά.

Το αποτέλεσμα όμως δεν αλλάζει. Πόσο κακό είναι αυτό για τη συνέχεια;

Φυσικά και είναι κακό το αποτέλεσμα, μετά από ένα τέτοιο ματς που κάναμε. Δώσαμε τα πάντα, δώσαμε την ψυχή μας. Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είδαμε ότι απογοητεύτηκαν όλοι.

Κουράστηκαν και οι φίλαθλοι που μας στήριξαν για να μας βοηθήσουν απέναντι στον Παναθηναϊκό, που δεν είχε να δείξει πολλά επιθετικά.

Έχετε δώσει πολλά ντέρμπι, έχετε πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ σκόραρε με ένα αυτογκόλ, σήμερα με μία ευκαιρία ο Παναθηναϊκός. Τι συμβαίνει; Είναι θέμα τύχης ή κάτι άλλο;

Δεν θέλω να συγκρίνω το ματς με τον ΠΑΟΚ, γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός. Θα μιλήσουμε για το σημερινό, είμαστε η καλύτερη ομάδα, είχαμε την κατοχή, την κυκλοφορία και έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό δεν έγινε και αυτό που έχω να πω, είναι ότι το μόνο που μας μένει είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ