ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν είμαστε σε καλή φάση"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τη νίκη (1-2) επί του Άρη, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν βρίσκεται σε καλή φάση.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την επικράτηση επί του Άρη, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είπε: "Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πάντα ψάχνει τις νίκες. Μπορεί να μην το καταφέραμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας, να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και καλή επιθετική λειτουργία. Είμαστε ευχαριστημένοι από την τακτική του παιχνιδιού.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλή ποιότητα καταφέραμε και γυρίσαμε το αποτέλεσμα αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία πάλη και δώσαμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη και είμαστε ικανοποιημένοι γι' αυτό, διότι δείξαμε πως είμαστε μία ομάδα που μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει".

Για Τσιμίκα και Ποντένσε:

"Είναι τραυματισμένοι και οι δύο αλλά πρέπει να περιμένουμε 24 ώρες για να βγάλουμε μία ασφαλή εκτίμηση για την κατάστασή τους".

Για τη δουλειά του Σεμέδο στον Ιντέγε:

"Όχι μόνο ο Σεμέδο, αλλά γενικότερα η αμυντική μας λειτουργία λειτούργησε πολύ καλά. Και ο Σεμέδο και ο Αβραάμ. Καταφέραμε να μπλοκάρουμε τα δυνατά σημεία του Άρη και είχαμε καλές ενέργειες και στην επίθεση".

Για τη διαιτησία:

"Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Με ικανοποιεί η δουλειά της ομάδας μου. Παλέψαμε πολύ, δώσαμε μάχη και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια μας".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν καθάρισε το ματς:

"Αναγνωρίζουμε πως αυτά τα δύο παιχνίδια δεν διαχειριστήκαμε έξυπνα τα ματς και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα υπέρ μας και να μην έρθουμε σε κίνδυνο. Έχουμε αποδείξει όμως ότι διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε μία καλή φάση. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει κάποια πράγματα. Η διακοπή έρχεται σε καλή στιγμή για εμάς γιατί πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή. Επίσης κάποιοι παίκτες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά πρέπει να δουλέψουν και να ξεκουραστούν για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ