ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: "Δείξαμε ανικανότητα να πετύχουμε γκολ"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στην "ανικανότητα" των ποδοσφαιριστών του να σκοράρουν στην ήττα (0-1) από τον ΠΑΟΚ. Υποσχέθηκε, ωστόσο, ότι το ματς αυτό θ' αποτελέσει εξαίρεση στις εμφανίσεις των "ερυθρολεύκων".

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα (0-1) στο ντέρμπι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς εστίασε στην αδυναμία των παικτών του να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαν. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ωστόσο υποσχέθηκε ότι δύσκολα θα επαναληφθούν τέτοιες βραδιές από τους "ερυθρόλευκους".

- Ο Ολυμπιακός με 23 τελικές, ένα δοκάρι και ένα αυτογκόλ έχασε. Το αποτέλεσμα από ατυχία ή υπάρχει και μία ανικανότητα στο να σκοράρει;

"Σήμερα δεχτήκαμε ένα αυτογκόλ. Είχαμε πολλές φάσεις για να σκοράρουμε, αλλά δείξαμε ανικανότητα να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Παίζει ρόλο και η απόδοση του Πασχαλάκη, όμως, είμαι απόλυτα ήρεμος γιατί πιστεύω ότι η απόδοσή μας ήταν τέτοια που θα μας επέτρεπε να κερδίσουμε. Τα δώσαμε όλα για να πάρουμε αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι τέτοιες βραδιές δεν θα επαναληφθούν πολλές βραδιές. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πράγματα που δεν ελέγχεις ορισμένες φορές. Δεν θα αλλάξουμε απολύτως τίποτα στον τρόπο που προσπαθούμε να κερδίσουμε τα ματς, γιατί δείχνουμε ποιότητα. Πράγματι, υπάρχουν θέματα που πρέπει να βελτιωθούν, όμως, συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και είμαστε σίγουροι ότι στα επόμενα ματς δεν θα έχουμε τέτοιες βραδιές".

- Ο Λουτσέσκου είπε ότι από τύχη κέρδισε ο ΠΑΟΚ το ματς. Πόσο ικανοποιημένος φεύγετε από το γήπεδο, γιατί όλο το Καραϊσκάκη χειροκρότησε την ομάδα; Αυτό τι γεύση σάς αφήνει για τη συνέχεια;

"Ικανοποιημένος δεν μπορώ να είμαι, γιατί χάσαμε. Η ατυχία παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο, αλλά και εμείς πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί. Σήμερα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε μεγάλη διαφορά στην κατοχή. Είχαμε καλύτερη ποιότητα από τον ΠΑΟΚ, είμαστε ικανοποιημένοι όπως παίξαμε. Δεν συνηθίζεται σε ένα τέτοιο ματς με δύο ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο, να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά. Παρόλα αυτά, έχουμε την ευθύνη που δεν σκοράραμε.

Έχουμε μία νέα ομάδα, παρουσιάζει αυτό το ποδόσφαιρο που είναι ανώτερο και ποιοτικό, είμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και θα κριθεί ο τίτλος εώς το τέλος. Είναι η αρχή και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Το ότι ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθειά μας παρόλο που δεν είναι εύκολο να βλέπει την ομάδα του να χάνει, έμεινε στο τέλος για να μας χειροκροτήσει. Αυτή η βραδιά συμβαίνει μια φορά στα χρόνια. Πρέπει να το ξεχάσουμε, να το αφήσουμε πίσω γιατί έχουμε το παιχνίδι με την Μίλαν".

- Απέναντι σε έναν αντίπαλο που διεκδικεί το πρωτάθλημα είχε διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών και ο ΠΑΟΚ σχεδόν καμία φάση. Από αυτόν τον Ολυμπιακό, τι καλύτερο μπορούμε να δούμε;

"Θέλω να ξαναπώ ότι είναι μία εξαίρεση αυτό που συνέβη σήμερα. Ο κόσμος βλέπει ότι η ομάδα δουλεύει καλά, παίξαμε απέναντι σε έναν διεκδικητή του τίτλου και ήμασταν ανώτεροι. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που συνέβη, αλλά δείχνει η εικόνα μας ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε πράξη αυτά που δεν κάναμε σήμερα. Εχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Το είδε όλος ο κόσμος ότι δουλεύουμε καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ